Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

MEDŽUGORJE 2-3-2020

 

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani Dragičević-Soldo

 

«Dragi otroci, vaša čista in iskrena ljubezen privlači moje materinsko Srce. Vaša vera in zaupanje v nebeškega Očeta so dišeče vrtnice, ki mi jih prinašate, najlepši šopki vrtnic, sestavljeni iz vaših molitev, del usmiljenja in ljubezni. Apostoli moje ljubezni, vi, ki si iskreno s čistim srcem prizadevate slediti mojemu Sinu, vi, ki ga iskreno ljubite, vi pomagajte, bodite zgled tistim, ki še niso spoznali ljubezni mojega Sina – toda otroci moji, ne samo z besedami, ampak tudi z dejanji in čistimi občutki, s katerimi častite nebeškega Očeta. Apostoli moje ljubezni, čas bedenja je in od vas pričakujem ljubezen. Ne sodite – nikogar, ker bo nebeški Oče sodil vsem. Pričakujem, da ljubite, da širite resnico, kajti resnica je stara, ni nova, večna je, resnica je. Ona pričuje o Božji večnosti. Prinašajte luč mojega Sina in razbijajte temo, ki vas želi vedno bolj zajeti. Ne bojte se. Po milosti in ljubezni svojega Sina sem z vami. Hvala vam.»

Prejšnje sporočilo

 

Medžugorje 2-3-2020

Vir (in vsa sporočila): https://www.medjugorje.ws/sl/messages/200302s/

 

Več o Medžugorju: http://www.medjugorje.hr/hr/medjugorski-fenomen/gospine-poruke/

 

Papež je 12. maja 2019 odobril uradna romanja v vasico, kjer naj bi se od leta 1981 prikazovala Devica Marija. Dekret sta oznanila nadškof Henryk Hoser, apostolski vizitator za Medžugorje, in nadškof Luigi Pezzuto, papeški nuncij v Bosni in Hercegovini, v nedeljo 12. maja 2019 pri sveti maši v cerkvi svetega Jakoba v Medžugorju. Škofije in druge ustanove sedaj lahko organizirajo uradna romanja, zadržkov glede tega ni več. Ta objava obenem nalaga skrb, da romanj ne bi razumeli kot potrditev pristnosti znanih dogodkov, ki jih Cerkev še vedno temeljito proučuje. Vatikanski tiskovni predstavnik je izjavil, da je glede na velik obisk romarjev v Medžugorju in obilne duhovne sadove milosti, ki iz njega izhajajo, odobritev uradnih romanj del posebne pastoralne skrbi, ki jo želi papež nameniti tej stvarnosti s ciljem spodbuditi in pospešiti sadove dobrega.

 

Mirjana Dragičević-Soldo

Rodila se je 18. marca 1965 v Sarajevu. Vsakodnevna prikazanja je imela od 24. junija 1981 do 25. decembra 1982. Tega dne ji je Devica Marija, ko ji je zaupala deseto skrivnost, povedala, da bo imela videnje enkrat na leto do konca življenja – 18. marca. Povedala ji je tudi, da bo imela izredna prikazanja in ta so se začela 2. avgusta 1987. Od tega meseca Mirjana vsak drugi dan v mesecu sliši Marijin glas in z njo moli za nevernike (za tiste, ki še niso spoznali Božje ljubezni), včasih jo tudi vidi. Mirjana je poročena, ima dva otroka in z družino živi v Bijakovičih. Molitveni namen, ki ji ga je Devica Marija zaupala, je za nevernike ali kot jih Gospa imenuje – tiste, ki Božje ljubezni niso spoznali. Njeno posebno poslanstvo je, da bo v sodelovanju z izbranim duhovnikom (fra Petar Ljubičić) svetu razkrila deset skrivnosti.

 
Scroll to top