Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE
Mihael, Gabrijel, Rafael

ANGELI

V našem času moramo na poseben način še bolj ozaveščati ljudi o obstoju in navzočnosti angelov varuhov in drugih angelov, ki so naši bratje, s katerimi skupaj častimo Boga, in so sobojevniki v boju za Kristusa v tem duhovnem boju, ki je v današnjem času vse hujši.

Bog daje posebne karizme, ki so potrebne za vsako dobo. V sedanji dobi, ko so se demonske in satanske moči tako okrepile, smo v duhovni bitki, kakršne v zgodovini še ni bilo. Mislim, da je brez primere.

Bog nam pošilja pomoč svetih angelov, da bi se borili proti hudobnim duhovom. Ko častimo svojega angela varuha ali druge angele, jih prosimo, naj prinesejo Božjo luč, da bomo bolje razumeli skrivnost vere, da bomo bolje častili Kristusa in se bolje borili v duhovnem življenju.

Preberi več »
NADŠKOF CARLO MARIA VIGANÒ

TA PONTIFIKAT JE NAREDIL NEIZMERLJIVO ŠKODO

Verjamem, da se bo morala Cerkev kratkoročno soočiti s katastrofami, ki so jih povzročili Bergoglio in njegov ozek krog pokvarjenih sodelavcev. Ta ‘pontifikat’ je naredil neizmerljivo škodo, ki jo zdaj razumejo tudi preprosti ljudje, ki jim sensus fidei (verski čut) razkriva absolutno nezdružljivost sedanje hierarhije s cerkvenim telesom.

Dolgoročno pa verjamem, da bo Cerkev ravno v tej globoki krizi vere našla spodbudo, da se prenovi in očisti ter dokončno opusti tisto notranjo liberalno držo, ki je doslej združevala Boga in mamona, Kristusa in Beliarja (prim. 2Kor 6,15; op. prev.), svetega Pija V. in Bergoglia.

Preberi več »
Svetovna zdravstvena organizacija (SZO)

SVETOVNA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA (SZO): DEKLARACIJA O PREPUŠČANJU SUVERENOSTI V IZREDNIH ZDRAVSTVENIH RAZMERAH

Če bo te resolucije potrdila večina, bo imela SZO v primeru pandemije izključno mednarodno pristojnost za uvedbo vseh ukrepov – vključno s karanteno, zaporami, obveznimi cepljenji in cepilnimi potnimi listi. Upoštevati je treba tudi, da ta organizacija uživa imuniteto, zato njeni člani ne morejo biti niti sojeni niti obsojeni, če storijo kazniva dejanja.

Neizvoljeni tehnokrati bodo paradoksalno imeli več moči od tiste, ki jo državljani podelijo svojim predstavnikom s svojim demokratičnim glasovanjem.

Preberi več »
Papež Frančišek in dr. Peter McCullough

VATIKAN BO MORAL ODGOVARJATI

»Menim, da sem najbolj usposobljena oseba za mnenje o COVID-19 in cepivih, bolj kot kdor koli na svetu, in to lahko sporočite neposredno papežu,« trdi McCullough. »Če se želi pogovarjati z najvišjo avtoriteto na svetu, sem odprt za pogovor, a zanj to ne bo prijetno.«

»Ne gre za pomanjkanje izobrazbe. Gre za problem sostorilstva. To bo šlo v zgodovino, saj je Vatikan sokriv za množično izgubo življenj ljudi, ki so prejeli injekcije,« opozarja McCullough.

Preberi več »
Frančišek, Soros, Gates, Google

ALETEIA – PREVERJANJE DEJSTEV, KI GA FINANCIRA GOOGLE

Vendar pa so kritiki poudarili, da je bila operacija preverjanja dejstev farsa že od samega začetka, saj so Vatikan, Aleteia in člani konzorcija zavezani cepilnemu fundamentalizmu in ne dopuščajo drugače mislečih glasov.

Sam izraz ‘preverjanje dejstev’ je bil popolnoma diskreditiran zaradi krize s kitajskim virusom. Splošno znano je, da ti organi niso nič drugega kot režimski komisarji.

Preberi več »
Albert Bourla in papež Frančišek

PFIZER IN VATIKAN

Vatikanski novinar poroča, da je imel papež Frančišek v času vrhunca krize, ki jo je povzročil kitajski virus, v Vatikanu tajne pogovore s Pfizerjevim denarnim mogotcem in veterinarjem Albertom Bourlo.

Nerazkrita srečanja niso bila vključena v dnevni bilten, ki ga objavlja Tiskovni urad Svetega sedeža (ki obvešča vatikanske novinarje o papeževih javnih in zasebnih avdiencah), in o njih ni poročal noben drug vatikanski medij.

Preberi več »
Responsa

TRADITIONIS CUSTODES – RESPONSA

Objavljeni dokument omejuje tradicionalno obhajanje zakramentov, namiguje na to, da bi bilo lahko v prihodnje preklicano dovoljenje, da se tradicionalna maša sploh sme obhajati in določa kazni za duhovnike, ki ne bodo somaševali.

»Motuproprij Responsa nas postavlja na zelo očitno spolzko pot proti popolnemu neposrednemu zatrtju maše vseh časov … Ustvarja oblak pogube, ki meče senco na prihodnost izročila, in zdi se, da je zasnovan posebej za vzbujanje občutkov tesnobe, začasnosti in dvoma pri vernikih. Skratka, je antiteza upanja; odprto povabilo k obupu.«

Preberi več »
Vatikanska konferenca o zdravju

VATIKANSKA KONFERENCA O ZDRAVJU

Sveti sedež se je namerno odrekel nadnaravnemu poslanstvu Cerkve in se s proti-kristološkim proti-učiteljstvom postavil v vlogo služabnika novega svetovnega reda in prostozidarske globalizacije.

Rezultat tega je, da je pravo Cerkev zlorabila sekta krivoverskih in izprijenih modernistov, ki so odločeni uzakoniti prešuštvo, sodomijo, splav, evtanazijo, malikovanje in vsakovrstno sprevrženost razuma in volje.

Namesto očiščujoče krstne vode predlaga Covid religija kot edino sredstvo zveličanja cepivo, ki prinaša invalidnost in smrt. Namesto vere v Božje razodetje najdemo vraževerje in nerazumno privolitev v navodila, ki v sebi nimajo nič znanstvenega in obsegajo obrede in liturgije, ki resnično vero oponašajo z bogoskrunsko parodijo.

Preberi več »
dr. Michael Yeadon

VLADA VAM LAŽE

Nekdanji podpredsednik Pfizer-ja dr. Michael Yeadon:
»Na drugi strani imate vlade in njihove svetovalce, ki vam lažejo, da se različice dovolj razlikujejo od sedanjega virusa, da tudi v primeru imunosti zaradi naravne izpostavljenosti ali cepljenja predstavljate tveganje in morate priti po to dopolnilno cepivo.

Ko rečem, ‘vaša vlada vam laže na način, ki bi lahko pripeljal do vaše smrti in smrti vaših otrok’, ljudje ne morejo začeti resno jemati te misli.

Ne bodo verjeli, da jim bo vlada lagala, ne verjamejo, da bi vlada kdaj storila kaj, kar bi jim škodilo, čeprav tako je.«

Preberi več »
Nadškof Samuel Kleda

ZDRAVILO PROTI COVID-19

Afriški nadškof Samuel Kleda je razvil način zdravljenja koronavirusa, ki ga je odobrila vlada.

Nadškof ne želi, da bi uporabo snovi, kot jo navdihuje tradicionalna medicina, zamenjali s čarovništvom in magijo. »Zdravimo s pomočjo rastlin in po priprošnji Device Marije,« je njegova znana izjava.

»Ni bilo ene smrti. Vsi, ki so jemali zdravilo, so ozdraveli,« je zatrdil.

In v nasprotju s številnimi razvitimi državami afriške države svoje bolnike s koronavirusom dejansko zdravijo.

Preberi več »
COVID - Smrti po cepljenju

COVID – SMRTI PO CEPLJENJU

Objave na Facebooku ponujajo dokaze o povezavi med cepljenjem proti COVID in smrtnimi primeri.

Nobeno od cepiv proti COVID-19 ni odobreno za nosečnice in vsa se delijo na podlagi odobritve v izrednih razmerah. Poleg tega se vsa štiri cepiva, ki se trenutno delijo, proizvajajo in/ali testirajo s celičnimi linijami, ki izvirajo iz splavljenega otroka.

Po drugi svetovni vojni je mednarodna skupnost prepoznala resne nevarnosti neprostovoljnega znanstvenega in medicinskega eksperimentiranja na ljudeh. Po nacističnih grozodejstvih je svet potrdil Nürnberški zakonik.

Preberi več »
Poskusno cepivo

POSKUSNO CEPIVO JE SMRTONOSNO

Medtem ko je januarja skupina neodvisnih zdravnikov ugotovila, da poskusna cepiva proti COVID-19 »niso varnejša« od samega virusa, nova analiza stopnje smrtnosti zaradi cepiv v Izraelu kaže, da je to res mogoče do dramatične stopnje.

Pfizerjevo poskusno cepivo mRNA je v zadnjih petih tednih cepljenja ubilo »približno 40-krat več (starejših) ljudi, kot bi jih sama bolezen«. Med mlajšimi te številke dosegajo smrtnost, ki je 260-krat večja od števila žrtev, ki bi jih v danem časovnem okviru zahteval virus COVID-19.

Preberi več »
Potni list o cepljenju

PRISILNO CEPLJENJE PREPOVEDANO

Resolucija 2361 (2021) vladam nalaga, naj zagotovijo, da »so državljani obveščeni, da cepljenje NI obvezno in da se nikogar politično, socialno ali kako drugače ne sili, naj se cepi, če tega ne želi sam«.

Svet Evrope, ki je vodilna organizacija Evropske unije za človekove pravice in upravni organ Evropskega sodišča za človekove pravice, je državam članicam tudi naročil, naj »zagotovijo, da nihče ne bo diskriminiran, če ni bil cepljen zaradi možnih zdravstvenih tveganj ali ker ni želel biti cepljen«.

Preberi več »
Chad Ripperger

CEPIVO, POVEZANO S SPLAVOM

Torej, čeprav je celična linija zarodka »pridobljena v sedemdesetih letih … to ne spremeni njenega značaja. Svojstvo stvari … ostaja nespremenjeno – to pomeni, da gre za celično linijo splavljenega ploda, za del telesa, ki pripada otroku, ki mu je bil ukraden s splavom. Še vedno je del njegovih ostankov«.

»Zlasti katoličani, ki imajo razvit moralni sistem, morajo biti pripravljeni, da bodo zavzeli stališče glede tovrstnih zadev, četudi bi to pomenilo resne nevšečnosti. Pripravljeni bodo morali biti za boj v tej bitki.«

Preberi več »
Velika ponastavitev (The Great Reset)

VELIKA PONASTAVITEV – VIGANÒ SVARI

ODPRTO PISMO NADŠKOFA VIGANÒJA TRUMPU

Pišem vam ob popolnem molku tako civilnih kot verskih oblasti.

V teku je globalni načrt, imenovan velika ponastavitev (The Great Reset). Njegov snovalec je globalna elita, ki si želi podrediti celotno človeštvo z vsiljevanjem prisilnih ukrepov, s katerimi lahko drastično omeji posameznikove svoboščine in svoboščine vsega prebivalstva.

Gospod predsednik, mislim, da že veste, da bo v nekaterih državah velika ponastavitev sprožena med koncem tega leta in prvim trimesečjem leta 2021.

Preberi več »
Praznik vseh svetih

NOVICE IZ VIC

Danes sem bil udeležen v prometni nesreči in kmalu zatem umrl. Takoj sem se znašel v strašnem okolju. Bilo mi je sojeno. Vse moje življenje je bilo pod drobnogledom.

Ko sem zagledal nedoumljivo veličastvo našega Gospoda, mi je takoj postalo jasno, da ima najmanjša malomarnost element neskončnosti, ker je žalitev za neskončno dobrega Boga. Nobena malomarnost ni majhna stvar. Kaj pa moje neštete malomarnosti?

Preberi več »
Škof Athanasius Schneider

CIVILNE ISTOSPOLNE ZVEZE IN NAUK CERKVE

Vsak papež si mora zelo vzeti k srcu tisto, kar je razglasil Prvi vatikanski koncil: »Sveti Duh ni bil obljubljen Petrovim naslednikom, da bi po njegovem razodetju lahko oznanjali nov nauk, ampak da bi z njegovo pomočjo lahko ohranjali neokrnjeno in zvesto razlagali razodetje, zaklad vere, posredovan po apostolih.« (Dogmatska konstitucija Pastor aeternus, poglavje 4)

Zagovarjanje pravne zveze, da bo zakonsko poskrbljeno za življenjski slog zoper izrecno Božjo zapoved, človeško naravo in zoper človeški razum, je nova doktrina.

Spodbujanje zakonitega načina življenja v grehu je v nasprotju z jedrom samega evangelija.

Preberi več »
Raymond Leo kard. Burke

PAPEŽ ZA PRIZNANJE HOMOSEKSUALNIH ZVEZ

Raymond Leo kardinal Burke:

Vir najgloblje žalosti in pereče pastoralne zaskrbljenosti je, da zasebna mnenja, o katerih so novinarji poročali s toliko poudarka in jih pripisujejo papežu Frančišku, ne ustrezajo trajnemu nauku Cerkve, kot je izražen v Svetem pismu in svetem izročilu, ki ga varuje, ščiti in razlaga učiteljstvo.

Enako žalostni in zaskrbljujoči so razburjenost, zmeda in zmote, ki jih povzročajo med katoliškimi verniki, pa tudi pohujšanje, ki ga na splošno povzročajo s popolnoma napačnim vtisom, da je Katoliška cerkev spremenila smer, torej je spremenila svoj trajni nauk o tako temeljnih in kritičnih vprašanjih.

Preberi več »
Sister Monice Astorga Cremona

PAPEŽ IN LGBT

Papež Frančišek je šokiral svet s hvaljenjem redovnice, ki spodbuja katoliško sprejemanje navzkrižnega oblačenja, operacij »spremembe spola« in istospolnih odnosov.

Pohvala papeža Frančiška je prišla v luči njenega odprtja novega kompleksa dvanajstih majhnih apartmajev, rezerviranih izključno za moške, ki trdijo, da so ženske, in njihove spolne partnerje. Papež je v komunikaciji s sestro Cremono njene transspolne stranke označil za »dekleta«.

Preberi več »
Viganò - Če BIden zmaga

NADŠKOF VIGANÒ: ČE TRUMP IZGUBI VOLITVE

Če Trump izgubi predsedniške volitve, bo zadnji kathèkon (on, ki zadržuje) padel (2. Tes. 2: 6-7), ta, ki preprečuje, da bi se »skrivnost nepostavnosti« razkrila, in diktatura novega svetovnega reda bo imela zaveznika v novem ameriškem predsedniku.

Znašli bi se pred orvelovsko diktaturo, ki si jo želita tako »globoka država« kot tudi »globoka Cerkev«, v kateri bi bile pravice, ki se danes štejejo za temeljne in neodtujljive, poteptane ob sokrivdi glavnih medijev.

Preberi več »
Pontificia Academia Pro Vita

HUMANA COMMUNITAS V DOBI PANDEMIJE

Vatikanska akademija zagovarja opuščanje besede Bog iz dokumenta o pandemiji s ciljem doseči »najširše možno občinstvo«.

Kritiki so poudarili, da vatikanski dokument »ne omenja Boga, Jezusa Kristusa, Svetega Duha, Cerkve, zakramentov, molitve in niti dobrodelnosti«

»Nikjer v dokumentu ni omenjeno, da je Bog naš končni cilj, da je Kristus naše upanje in da potrebujemo milost Svetega Duha tako za naše moralno spreobrnjenje kot za dobro moralno življenje. Nikjer ni omenjena niti Cerkev – podeljevalka zakramentov kot vira milosti.«

Preberi več »
Pet ran Jezusa Kristusa

PET RAN CERKVE

Nadškof Hector Aguer je v svoji najnovejši kolumni navedel pet sodobnih »ran«, ki neposredno vplivajo na Cerkev in ne le na okoliško kulturo.

V sekularizirani kulturi, ki zavrača Katoliško cerkev, je poseben značaj Aguerjevega stališča v tem, da meni, da nevarnost prihaja predvsem od znotraj. To tudi pomeni, da je odgovor v Cerkvi, ki mora te rane zaceliti, da bi lahko igrala svojo resnično vlogo.

Zaključek Hectorja Aguerja je še posebej iskren: »Katoliška odsotnost z območij, kjer se pojavlja nova kulturna moč, pušča svet v rokah Očeta laži.«

Preberi več »
Predragocena Kri

PREDRAGOCENA KRI JEZUSA KRISTUSA

Katoliška cerkev posveča mesec julij Jezusovi predragoceni Krvi. Sveti apostol Peter nas spominja, da smo bili, ko smo bili še mrtvi v svojih grehih, milostno odrešeni po predragoceni Krvi Jezusa Kristusa, našega Gospoda, Božjega Jagnjeta.

Kot nas svari sveti Pavel v Pismu Efežanom 6, se naš boj ne bije proti krvi in mesu, ampak proti vladarstvom, proti oblastem, proti svetovnim gospodovalcem te mračnosti, proti zlohotnim duhovnim silam v nebeških področjih. Nobeno človeško orožje ne more razorožiti teh zlih duhov, toda Jezusova predragocena Kri jih je vedno mogla in jih zlahka bo, če se bomo k njej pogosto zatekali.

Preberi več »
Hagija Sofija

HAGIJA SOFIJA JE POSTALA MOŠEJA

Islamski učenjak je pojasnil, zakaj je bila ponovna osvojitev Hagije Sofije neizogibna kot posledica islamske teologije svetega prostora: »Islamska teologija trdi, da je v primeru, ko so bile v zgradbi izrečene muslimanske molitve, to mošeja.«

»Grožnja Hagiji Sofiji je grožnja naši duhovnosti in zgodovini,« je opozoril patriarh Kiril, vodja Ruske pravoslavne cerkve.

Odnos papeža Frančiška do islama je zanj veliko pomembnejši od njegovega ekumenskega odnosa do vzhodnih pravoslavnih kristjanov.

Preberi več »
 
Scroll to top