Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

POSKUSNO CEPIVO JE SMRTONOSNO

 

Stopnja smrtnosti poskusnih (eksperimentalnih) cepiv pri izraelskih starostnikih je 40-krat višja kot smrtnost zaradi COVID-19.

 

Patrick Delaney; 1. marec 2021

 

Medtem ko je januarja skupina neodvisnih zdravnikov ugotovila, da poskusna cepiva proti COVID-19 »niso varnejša« od samega virusa, nova analiza stopnje smrtnosti zaradi cepiv v Izraelu kaže, da je to res mogoče do dramatične stopnje.

 

Ponovna analiza objavljenih podatkov izraelskega ministrstva za zdravje, ki sta jo opravila dr. Hervé Seligmann, član osebja raziskovalnega oddelka za nastajajoče nalezljive in tropske bolezni na univerzi Aix-Marseille in inženir Haim Yativ, na kratko razkriva, da je Pfizerjevo poskusno cepivo mRNA v zadnjih petih tednih cepljenja ubilo »približno 40-krat več (starejših) ljudi, kot bi jih sama bolezen«. Med mlajšimi te številke dosegajo smrtnost, ki je 260-krat večja od števila žrtev, ki bi jih v danem časovnem okviru zahteval virus COVID-19.

 

Ob tem, ko lahko celotno matematično analizo najdemo v samem članku1, avtorja nazorno prikažeta, kako je »0,2% cepljenih in starejših od 65 let … umrlo v tritedenskem obdobju med odmerkoma, torej približno 200 od 100.000 cepljenih. To je treba primerjati s 4,91 mrtvimi na 100.000 umirajočih zaradi COVID-19, ki niso bili cepljeni.«

»Ta strašljiva slika zajema tudi mlajše od 65 let,« sta nadaljevala raziskovalca. Med pettedenskim cepljenjem jih je umrlo »0,05 odstotka, kar pomeni 50 od 100.000. To je treba primerjati z 0,19 umrlimi na 100.000 umirajočih zaradi COVID-19, ki niso bili cepljeni … Zato se je stopnja smrtnosti te starostne skupine v tem pettedenskem obdobju cepljenja povečala za 260-krat v primerjavi z njihovo naravno smrtnostjo zaradi COVID-19.«

 

Kot poroča IsraelNationalNews (INN), ima Seligmann izraelsko-luksemburško državljanstvo in je diplomiral iz biologije na univerzi Hebrew University v Jeruzalemu ter napisal več kot sto znanstvenih publikacij. INN poroča, da raziskovalca »nimata nobenih sporov ali interesov razen tega, da imata otroke v Izraelu.«

 

Yativ in Seligmann jamčita, da je tudi to »ocenjeno število smrtnih primerov zaradi cepiva verjetno precej nižje od dejanskih številk, saj upošteva samo tiste, opredeljene kot smrt zaradi COVID-19 v tem kratkem časovnem obdobju, ne vključuje pa primerov AVC (Aortic valve calcium; poapnenje aortne zaklopke, op. prev.) in srčnega infarkta (ter drugih dogodkov) kot posledic vnetnih reakcij.« Pišeta, da te številke tudi ne prikažejo »dolgoročnih zapletov«.

 

Poleg tega pričakujeta, da se bodo v nekaj mesecih pri tistih, ki so prejeli poskusno cepivo Pfizer, začeli pojavljati »srednje in dolgoročni škodljivi učinki cepljenja v obliki ADE (Antibody-dependent Enhancement; okrepljen odziv imunskega sistema, op. prev.)2«.

Kot pojasnjujejo ameriški Frontline Doctors (AFLDS), ADE nastopi, »kadar protitelesa proti COVID, ki jih ustvari cepivo, namesto da bi zaščitila osebo, povzročijo hujšo ali bolj smrtonosno bolezen, ko je oseba pozneje izpostavljena SARS-CoV-2. Cepivo okrepi okužbo, namesto da bi preprečevalo škodo«.

AFLDS daje za primer cepivo, proizvedeno za boj proti mrzlici denga, zaradi česar je na Filipinih zaradi ADE umrlo 600 otrok, leta 2019 pa je bila vložena kazenska ovadba proti odločevalcem.

Iz teh in drugih razlogov AFLDS in številni drugi zdravniki močno odsvetujejo uporabo teh poskusnih cepiv za večino ljudi, obenem pa priznavajo, da bi lahko bila primerna za starejše od 70 let, vendar potrjujejo, da so takšni odmerki »večje tveganje kot zgodnje ali preventivno zdravljenje z uveljavljenimi zdravili«.

 

Glede na te stopnje smrtnosti sta Yativ in Seligmann tudi ostro kritizirala močan pritisk izraelskih oblasti na prebivalstvo za prejem cepiva. Po poročanju INN raziskovalci ta surova prizadevanja imenujejo »nov holokavst«.

 

V zadnjih tednih je izraelska vlada prišla na naslovnice z najavo sistema »zelene prepustnice«, ki cepljenim odobri prejem zelene kode, ki jim nato omogoči vstop na mesta, kot so zabaviščni in rekreacijski objekti.

Ko se bo država po dvomesečnem zaprtju znova odprla, bodo zeleno prepustnico prejeli samo tisti, ki so bili cepljeni, in ne ljudje, ki so bili na testu negativni. Predlagane ugodnosti vključujejo dostop do »nebistvenih« dejavnosti, pa tudi to, da se od njih ne zahteva samoosamitev, če so bili prepoznani kot tesen stik z osebo, ki je potrjen primer COVID-19, in da se jim ne bo treba samoosamiti po vrnitvi iz »rdeče lokacije«, kot jo določa vlada.

Kljub temu da ni dokazov, da ta poskusna cepiva dejansko preprečujejo prenos virusa, je izraelska ministrica za zdravje Yuli Edelstein ob uvedbi »potnega lista o cepljenju« dejala, da je «cepljenje moralna dolžnost. To je del naše vzajemne odgovornosti«. Šla je še dalj in izjavila: »Kdor se ne cepi, bo ostal zadaj.«

Zeleno dovolilnico je treba obnavljati vsakih šest mesecev in kljub temu, da jo ima, mora posameznik še vedno upoštevati pravila nošenja maske in vzdrževanja telesne razdalje. Jerusalem Post je tudi poročal, da se razmišlja o zakonodaji, ki bi delodajalcem podelila pravico, da necepljenim osebam zavrnejo vstop na delovno mesto.

 

Zaradi takšnih ukrepov je Business Insider državo opisal kot tako, ki »vodi vojno proti necepljenim«. Doktor Anthony Fauci, glavni zdravstveni svetovalec ameriškega predsednika Joeja Bidena, je izraelski odziv na cepljenje označil za »izredno dober«.

 

1 http://www.nakim.org/israel-forums/viewtopic.php?t=270812&s=The_uncovering_of_the_vaccination_data_in_Israel__reveals_a_frightening_picture

2 Poslabšanje zaradi protiteles (ADE), včasih manj natančno imenovano imunsko poslabšanje ali okrepitev bolezni, je pojav, pri katerem vezava virusa na protitelesa poveča njegov vstop v gostiteljske celice, čemur sledi replikacija. Protivirusna protitelesa spodbujajo virusno okužbo ciljnih imunskih celic z izkoriščanjem fagocitne FcγR ali komplementne poti. Po interakciji z virusom se protitelo veže na receptorje Fc (FcR), izražene na nekaterih imunskih celicah ali nekaterih komplementarnih beljakovinah. Običajno proces fagocitoze (uničevanje tujih snovi, ki ga opravljajo fagociti; op. prev.) spremlja razgradnja virusa, vendar če virus ni nevtraliziran, lahko vezava protiteles na imunske celice povzroči pobeg virusa in s tem povečano okužbo. Tako lahko fagocitoza povzroči replikacijo virusa s posledično smrtjo imunskih celic. Virus »prevara« proces fagocitoze imunskih celic in gostiteljska protitelesa uporablja kot trojanskega konja.

Virusi, ki lahko povzročijo ADE, imajo pogosto nekatere skupne značilnosti, kot so antigena raznolikost, sposobnost razmnoževanja in vzpostavljanja obstojnosti v imunskih celicah. ADE se lahko pojavi med razvojem primarne ali sekundarne virusne okužbe, pa tudi po cepljenju s poznejšim virusnim izzivom. Opazili so ga predvsem pri pozitivnih RNA virusih z genomom v enem nizu. Med njimi so flavivirusi (denga virus, virus rumene mrzlice, virus zika), koronavirusi (vključno z alfa in betakoronavirusi), ortomiksovirusi (gripa), retrovirusi (HIV), in ortopneumovirusi (RSV).

ADE lahko povzroči okrepljeno bolezen dihal in akutno poškodbo pljuč po okužbi z virusom dihal (ERD) s simptomi monocitne infiltracije in presežkom eozinofilcev v dihalnem traktu. ADE skupaj z mehanizmi, ki so odvisni od pomožnih celic tipa 2 T, lahko prispevajo k razvoju okrepitve bolezni, povezane s cepivom (VADE), ki ni omejena na bolezni dihal.

Vir: https://en.wikipedia.org/wiki/Antibody-dependent_enhancement

 

Vir: https://www.lifesitenews.com/news/experimental-vaccine-death-rate-for-israels-elderly-40-times-higher-than-covid-19-deaths-researchers

 

Poskusno cepivo povzroča smrt

 

V domu starejših občanov v Nemčiji so cepili (nekatere prisilno) oskrbovance z demenco. V dveh do treh tednih po cepljenju jih je umrlo osem, enajst pa jih kaže znake hudih stranskih učinkov. Vsi oskrbovanci so bili pred cepljenjem na testiranju proti virusu COVID negativni.

Video (v angleščini): https://rumble.com/ve21pn-forced-vaccination-in-berlin-germany.html

 
Scroll to top