Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

PRISILNO CEPLJENJE PREPOVEDANO

 

Svet Evrope prepovedal prisilno cepljenje.

Sveti sedež tvega kršitev resolucije, ki prepoveduje diskriminacijo.

 

Jules Gomes; 30. januar 2021

 

STRASBOURG, Francija – Z udarcem, ki je preprečil namere evropskih držav in globalističnih vplivnežev, ki razmišljajo o prisilnem cepljenju državljanov, je Svet Evrope v sredo sprejel odlok o prepovedi obveznega cepljenja proti COVID-19.

 

Resolucija 2361 (2021) vladam nalaga, naj zagotovijo, da »so državljani obveščeni, da cepljenje NI obvezno (poudarek je že v izvornem besedilu; op. prev.) in da se nikogar politično, socialno ali kako drugače ne sili, naj se cepi, če tega ne želi sam«.

Svet Evrope, ki je vodilna organizacija Evropske unije za človekove pravice in upravni organ Evropskega sodišča za človekove pravice, je državam članicam tudi naročil, naj »zagotovijo, da nihče ne bo diskriminiran, če ni bil cepljen zaradi možnih zdravstvenih tveganj ali ker ni želel biti cepljen«.

Kar zadeva cepljenje otrok proti COVID-19, je Svet Evrope zahteval, »naj se otrokove želje ustrezno upoštevajo glede na njihovo starost in zrelost«.

»Kadar otrokove privolitve ni mogoče pridobiti,« naj organi oblasti »zagotovijo, da se soglasje predloži v drugih oblikah in da temelji na zanesljivih in starosti primernih informacijah,« piše v resoluciji.

 

Vatikanska pravila kljubujejo človekovim pravicam

 

Vatikan tvega kršitev odloka, saj diskriminira katoliške novinarje, ki se ne želijo cepiti zaradi ugovora vesti glede cepiv, povezanih s splavom, in novinarje, ki niso naklonjeni cepljenju, ker se bojijo stranskih učinkov poskusnih cepiv.

Tiskovni urad Svetega sedeža je namreč določil, da morajo biti novinarji, ki bodo spremljali papeža Frančiška na marčevskem potovanju v Irak, cepljeni.

»Za sodelovanje na apostolskem potovanju svetega očeta Frančiška v Irak je treba v ustreznem času opraviti cepljenje proti COVID-19,« so sporočili iz Vatikana, ki ima status opazovalca v Svetu Evrope.

Tudi če so novinarji cepljeni, lahko »na predpisanih testih PCR pred odhodom iz Rima ugotovijo pozitiven rezultat« in tako »na potovanju ne bodo mogli sodelovati in bodo morali kriti stroške bivanja v hotelu v Iraku in letalske vozovnice,« je izjavil tiskovni urad.

 

Nekdanji podpredsednik Pfizer-ja: gre za »zastrašujoč« pritisk

 

Dr. Michael Yeadon, nekdanji podpredsednik in glavni znanstvenik podjetja Pfizer pharmaceuticals, je dejal, da je »zastrašujoče, da je potrebna [takšna] resolucija.«

Yeadon je kritiziral gung-ho (vnet, zanesenjaški; op. prev.) pristop znanstvene svetovalne skupine za nujne primere (SAGE) britanske vlade: »Absolutno ni potrebe po cepivih za končanje pandemije. Ne cepi se ljudi, ki niso ogroženi zaradi bolezni.«

Yeadon je posvaril pred »načrtovanjem cepljenja milijonov sposobnih in zdravih ljudi s cepivom, ki ni bilo temeljito preizkušeno na ljudeh.«

 

Resolucija bo izziv državam, ki razmišljajo o uvedbi »imunitetnih potnih listov«, kar bi povzročilo »apartheid na temelju cepiva«.

 

Video: https://rumble.com/vbfcsj-dr.-mike-yeadon-pfizers-former-vice-president-and-chief-scientist-for-aller.html

 

Zagovorniki apartheida

 

Britanski The Telegraph, nekdanji konservativni časopis, je vztrajal pri zakonodaji, ki vključuje politiko »brez cepiva, brez službe« (no jab, no job).

Četrtkov prispevek pravi: »Parlament bi moral ta teden sprejeti zakon glede »brez cepiva, brez službe« – in tako bodo vsi vedeli, pri čem so, in bodo lahko začeli načrtovati prihodnost.«

»Parlament bi moral ta teden sprejeti zakonski osnutek, v katerem bi bilo jasno, da je zakonito diskriminirati na podlagi tega, ali je bila oseba cepljena proti COVID-19, in da nobeni zahtevki na osnovi nepravične odpovedi ne bodo sprejeti,« je zahteval kolumnist Matthew Lynn.

Polemika o obveznem cepljenju je v Veliki Britaniji izbruhnila potem, ko je Charlie Mullins, predsednik Pimlico Plumbers, dejal, da bo družba na novo sestavila vse pogodbe svojih delavcev in jih prisilila v cepljenje proti koronavirusu.

»Če ljudje ne želijo cepiva, naj sedijo doma in naj nimajo običajnega življenja,« je dejal Mullins in opozoril, da podjetje hkrati »nikogar ne sili«, da bi se cepil.

Toda odvetniki za področje delovnih razmerij so opozorili, da podjetja ne morejo prisiliti zaposlenih v cepljenje.

Jodie Hill, upravna direktorica podjetja Thrive Law, je za BBC povedala: »Tudi če bi to [zahtevo za prisilno cepljenje] vstavili v novo pogodbo, mislim, da se ne bi mogli ogniti odgovornosti.«

 

Globalni COVID potni list?

 

Inštitut za globalne spremembe Tony Blair, pobuda nekdanjega britanskega premierja Tonyja Blaira, je vlado pozval, naj »prevzame vodilno vlogo pri razvoju enotne globalne COVID prepustnice«.

Blair, spreobrnjenec v katolištvo, je dejal, da bi moral digitalni potni list vključevati rezultate testa COVID-19, podrobnosti o cepljenju in biti zmožen slediti in preverjati koronavirusni »status« osebe, kadar koli bi kam potovala po svetu.

Svet Evrope ima 47 držav članic, ohranja pa tudi tesne vezi s številnimi državami nečlanicami, od katerih jih ima pet status opazovalke pri tej organizaciji: Sveti sedež (od 1970), Združene države Amerike, Kanada in Japonska (od 1996) ter Mehika (od 1999).

Država lahko dobi status opazovalke, če je pripravljena sprejeti načela demokracije, vladavino prava, zagotavljanje človekovih pravic in temeljnih svoboščin vsem ljudem v svoji pristojnosti in če je pripravljena sodelovati s Svetom Evrope.

Glavni mediji, ki so v povezavi z vladami zagovarjali cepljenje, so se izognili poročanju o resoluciji.

 

Vir: https://www.churchmilitant.com/news/article/council-of-europe-prohibits-mandatory-vaccination

 

Besedilo resolucije: https://pace.coe.int/en/files/29004/html

 
Scroll to top