Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE
Duhovniikom, Marijinim sinovom

ČAS VAŠEGA PRIČEVANJA

MESEC MAJ – MARIJIN MESEC

Cerkev in vse človeštvo morata častiti in slaviti Marijino brezmadežno Srce.

Zdaj ste v odločilnem času, ki vodi v novo dobo. Ste v mojem času. V teh dneh velike temine bo vaša luč žarela vedno močneje prav do stopnje, da bo s svojimi žarki ovila in razsvetlila duše, Cerkev in vse človeštvo.

Preberi več »
Jezusova veličastna vrnitev

JEZUSOVA VELIČASTNA VRNITEV

»Ljubljeni sinovi, doživljajte tudi vi trenutek, ko se mi je moj Sin Jezus prikazal v bleščečem sijaju svojega poveličanega telesa ter me ovil s svojo silno lučjo, me objel z otroško nežnostjo, poljubil moje ranjeno Srce ter me za roko popeljal v nebeško kraljestvo svoje Božje slave.

Tako sem postala prvo, materinsko in tiho naznanilo njegovega vstajenja. Bila sem prva in živa priča njegove veličastne vrnitve v življenje. Zato vas danes vabim, da gledate z zaupanjem in s trdnim upanjem proti njegovi veličastni vrnitvi.

Vstali Kristus je živ med vami in vodi življenje posameznikov in ljudstev k poslednji dopolnitvi.«

Preberi več »
Duhovniikom, Marijinim sinovom

KONEC ČASOV

Ta znamenja zdaj nakazujejo njegov bližnji veličastni prihod. Ta znamenja so jasno nakazana v evangelijih ter pismih sv. Petra in sv. Pavla. Uresničujejo se v teh letih.

– Prvo znamenje je širjenje zablod, ki vodijo k izgubi vere in v odpad. Te zablode širijo lažni učitelji, sloviti teologi …

Preberi več »
Duhovniikom, Marijinim sinovom

NALOGA, ZAUPANA CERKVI

Samo Jezus Kristus vas lahko pripelje do miru. Potrebno ga je oznanjati vsem, brez strahu in brez sklepanja sporazumov.

Poizkus, da bi zbrali člane vseh verstev, tudi tiste, ki molijo lažne in lažnive bogove, pod videzom nekega svetovnega verskega združenja za obrambo človeških vrednot, je ničev, nevaren in ni v skladu z željo mojega brezmadežnega Srca.

Preberi več »
Duhovniikom, Marijinim sinovom

NOSIM VAS K JEZUSU

Moja materinska naloga je, da vam prinašam Jezusa in vas vse nosim k Jezusu. Sem pot, ki jo morate prehoditi, če hočete priti do svojega Gospoda in Odrešenika.
Nosim vas k Jezusu, vaši Resnici. V tem času, ko se jih veliko oddaljuje od vere in gredo za zablodo, posegam vmes s svojimi številnimi in izrednimi razodevanji, da bi vas vse pripeljala k polni Resnici evangelija.

Preberi več »
Duhovniikom, Marijinim sinovom

NOVO NEBO IN NOVA ZEMLJA

Podári nam, o Duh ljubezni, ponižno, evangeljsko, ubogo, čisto in usmiljeno Cerkev. S svojim Božjim ognjem požgi, kar je v njej nepopolnega; odvzemi ji obilo sredstev človeške oblasti; osvobodi jo sklepanja kompromisov s svetom, v katerem živi in ki ga mora ona reševati.

Preberi več »
Duhovniikom, Marijinim sinovom

PO POTI POKORE

V svojem duhovniškem apostolatu nikoli ne iščite samovšečnosti ali kakšnega povračila; podarjajte se vedno vsem z neizčrpno močjo ljubezni; naj vas ne zaustavi nehvaležnost, naj vas ne zavira nerazumevanje, naj vas ne upočasni brezbrižnost in ne utrudi dejstvo, kadar ni odmeva.

Preberi več »
Presveta Trojica

PRESVETA TROJICA

»Preživljate čas velike prevratnosti, saj je človeštvo spet postalo pogansko in slabše kakor v času vesoljnega potopa, vi pa ste poklicani, da širite luč svetosti.

Zdaj je orkan že pred vašimi vrati, Cerkev in človeštvo pa bosta poklicana k preživljanju strašne ure velike preizkušnje. Zato vas danes darujem na oltarju svojega brezmadežnega Srca.

Presveta Trojica mora biti v tem času poveličevana. Zato ste poklicani, da bi bili odločni pričevalci Resnice. Prišla je ura velikega odpada in vaša naloga je, da vsem podarjate sijaj božje Resnice.«

Preberi več »
Duhovniikom, Marijinim sinovom

RAZLAGA KNJIGE RAZODETJA

ZVER, PODOBNA PANTERJU

ZVER, PODOBNA JAGNJETU

ŠTEVILO ZVERI: 666

V tem groznem boju se v pomoč zmaju dviga iz morja zver, podobna panterju. Če je rdeči zmaj marksistični ateizem, pa je črna zver prostozidarstvo.

Naloga prostozidarskih lož je, da delujejo danes z veliko zvitostjo, da bi človeštvo povsod pripeljale do preziranja svete Božje postave, do odkritega ravnanja v nasprotju z desetimi zapovedmi in ga odtegnile češčenju, ki pripada samo Bogu, dajalo pa bi ga lažnim malikom.

Preberi več »
Duhovniikom, Marijinim sinovom

ROŽNI VENEC VAS VODI K MIRU

TRI NASPROTNIKOVE PASTI

Prva past je, da širi prepričanost, da je osvojil ves svet, da je v njem vzpostavil svoje kraljestvo in da ima nad njim popolno oblast.

Druga past je ta: Cerkev je spravil v velike težave, ker jo je do temeljev pretresel z vetrom oporekanja, razdora, nezvestobe in odpada.

Tretja past pa je: po vseh sredstvih javnega obveščanja je povsod razširil svoja hudobna dejanja uničevanja in smrti.

Preberi več »
Duhovniikom, Marijinim sinovom

TOLAŽITE MOJO BOLEČINO

»Ljubljeni sinovi, ostaníte poleg svoje žalostne Matere na ta edini dan, ko sem ostala brez svojega Sina.

Da bi mi bili blagi družabniki v moji osamljenosti, se je že v prvih časih Cerkve razširila pobožna navada: sobotni dan je bil posvečen posebnemu češčenju vaše nebeške Matere.

To je tudi prvi dan mojega novega, to je duhovnega materinstva. Gledam na vse svoje otroke, ki mi jih je Jezus zaupal na križu, in jih vabim, naj v svoje življenje sprejmejo dragoceni dar njegovega odrešenja.«

Preberi več »
Duhovniikom, Marijinim sinovom

VAŠ NAJTEŽJI KRIŽ

Jezus vas danes prosi, da nosite ta križ: da živite poleg bratov duhovnikov, ki ne verujejo več, ne živijo več po evangeliju, ampak ga izdajajo, ki so nezvesti služabniki; in vendar ostajajo v Cerkvi zato, da bi bili služabniki te nezvestobe.

Ta križ je za vas najtežji, vendar pa sodi v moj obširnejši načrt.

Preberi več »
Duhovniikom, Marijinim sinovom

ZAUPAJTE

Vaše srce naj se ne vznemirja. Zaupajte v Jezusa, vstalega in povišanega na Očetovo desnico, kjer je že pripravil mesto vsakemu od vas. Ljubljeni sinovi, zaupajte tudi v svojo nebeško Mater. Moj načrt je globoko skrit v notranjosti Božje Trojice.

Zato vam ponavljam: ne bojte se; zaupajte! V mojem brezmadežnem Srcu boste okušali veselje in mir, ki vam ga tudi danes podarja moj vstali Sin.«

Preberi več »
 
Scroll to top