Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

JEZUSOVA VELIČASTNA VRNITEV

 

Capoliveri, Livorno, 7. aprila 1996

(Velika noč vstajenja)

 

»Na ta dan, ko je bilo moje brezmadežno materinsko Srce napolnjeno s táko polnostjo blaženosti, da je bila izbrisana celo vsaka sled njegovega trpljenja, odprite vaša srca veselju.

Ljubljeni sinovi, doživljajte tudi vi trenutek, ko se mi je moj Sin Jezus prikazal v bleščečem sijaju svojega poveličanega telesa ter me ovil s svojo silno lučjo, me objel z otroško nežnostjo, poljubil moje ranjeno Srce ter me za roko popeljal v nebeško kraljestvo svoje Božje slave.

Tako sem postala prvo, materinsko in tiho naznanilo njegovega vstajenja. Bila sem prva in živa priča njegove veličastne vrnitve v življenje. Zato vas danes vabim, da gledate z zaupanjem in s trdnim upanjem proti njegovi veličastni vrnitvi.

 

Jezusova veličastna vrnitev podarja novo življenjsko moč vsemu odrešenemu človeštvu, ki je sicer izpostavljeno strašnim zalezovanjem; nastavlja vam jih on, ki je že od začetka morilec človeka, ker hoče v svetu spet razširiti greh in smrt.

 

Jezusova veličastna vrnitev podarja okrepčilo in tolažbo, pogum in zaupanje Cerkvi, rojeni v grobu, iz katerega je Kristus zmagoslavno vstal, Cerkvi, ki stopa po boleči poti dokončnega srečanja s svojim Učiteljem in Gospodom.

 

Jezusova veličastna vrnitev podarja novo luč milosti vsem vam, moji ubogi otroci, ki ste izpostavljeni bolečim in strašnim izkušnjam teh poslednjih časov prečiščevanja in velike stiske.

 

Danes je – kakor še nikoli – potrebno živeti to čudovito resničnost Velike noči: vstali Kristus je živ med vami in vodi življenje posameznikov in ljudstev k poslednji dopolnitvi.

Danes obrníte pogled k Njemu, ki je vstal od mrtvih, da bi vas vse privedel v svoje kraljestvo življenja. Danes obrníte pogled k nebeški Materi, oviti s prečisto lučjo velikonočnega veselja, ki znova postaja za vas materinsko in tiho naznanilo njegove veličastne vrnitve

 

Sporočilo Fatimske Marije Don Stefanu Gobbiju

 

Velika noč Gospodovga vstajenja: https://katoliska-cerkev.si/velika-noc-gospodovega-vstajenja-2021

 
Scroll to top