Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE
Presveto Srce Jezusovo Thumbnail

PRESVETO SRCE JEZUSOVO – NAŠ ŠČIT IN VARNO ZAVETJE

Knjiga prihaja v roke bralcev kot pomoč v času velike stiske, zmede in preizkušenj. Njeno vsebino bi moral poznati vsak, saj je bistvenega pomena za rešitev duše.

Pobožnost presvetega Srca Jezusovega je odločilna v današnjem času in je nujno potrebna za sodobnega človeka. Ker smo podlegli posvetnosti in izgnali Boga iz svojega življenja, smo ostali sami in prazni. Izgubili smo svoje srce. Spet ga bomo našli edinole v presvetem Srcu Jezusovem, ali pa bomo propadli.

Ne glede na to, kaj nas lahko doleti v tuzemskem življenju, in četudi bi to bila smrt, je Jezusovo presveto Srce edino varno in končno zavetje naših duš – v njem imamo večno življenje.

Preberi več »
Prostozidarski načrt za uničenje Katoliške cerkve - 1. in 2. del

TRAJNO NAVODILO ALTA VENDITE

PROSTOZIDARSKI NAČRT ZA UNIČENJE KATOLIŠKE CERKVE (1. in 2. del)

Šokantna vsebina pričujočega besedila razkriva resnico o nekoč tajnih dokumentih Alta Vendite, ki opisujejo prostozidarski načrt za uničenje Katoliške cerkve. Knjižica navaja stvarni dokument Alta Vendite, proučuje, do kakšne mere je prostozidarski načrt uspel, navaja papeške obsodbe prostozidarstva in daje nasvet, kako naj se katoličani odzovejo v tej veliki nevarnosti.

Skrivni spisi Alta Vendite, ki so končali v rokah papeža Gregorja XVI., segajo v obdobje 1820-1846. Objavljeni so bili na željo papežev Pija IX. in Leona XIII.

Preberi več »
Papež Benedikt XVI.

BENEDIKT XVI. O DUHOVNI MOČI ANTIKRISTA

Preganjanje, ki spremlja romanje Cerkve na zemlji, bo razkrilo »skrivnost hudobije« v obliki religiozne prevare, ki prinaša ljudem navidezno rešitev njihovih problemov za ceno odpada od resnice.

Sodobna družba je sredi oblikovanja protikrščanskega verovanja, in če kdo temu nasprotuje, ga družba kaznuje z izobčenjem.

Preberi več »
Skrivnosti Marijinih prikazovanj

SKRIVNOSTI MARIJINIH PRIKAZOVANJ

Devica Marija se v zadnjem času prikazuje na veliko mestih v svetu z eno samo željo, da nas pripelje k Jezusu, da nas poveže s Troedinim Bogom. Želi nam približati Božjo ljubezen in pripraviti naša srca za srečanje z Bogom. Vsak se sreča z njim, če ne prej, pa v trenutku smrti …

Preberi več »
 
Scroll to top