Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

TRAJNO NAVODILO ALTA VENDITE:

PROSTOZIDARSKI NAČRT ZA UNIČENJE KATOLIŠKE CERKVE (1. del)

Trajno navodilo Alta Vendnite

Šokantna vsebina pričujočega besedila razkriva resnico o nekoč tajnih dokumentih Alta Vendite, ki opisujejo prostozidarski načrt za uničenje Katoliške cerkve. Knjižica navaja stvarni dokument Alta Vendite, proučuje, do kakšne mere je prostozidarski načrt uspel, navaja papeške obsodbe prostozidarstva in daje nasvet, kako naj se katoličani odzovejo v tej veliki nevarnosti.

To knjižico dajemo na voljo čim večjemu številu ljudi in upamo, da jo bomo razširili po vsem svetu. Gre za rešitev duš in mir v svetu.

Strategija, zasnovana v Trajnem navodilu Alta Vendite, osupne s svojo drznostjo in zvitostjo. Že v prvih vrsticah ta dokument govori o procesu, ki bo do svojega uresničenja trajal desetletja. Pisci dokumenta so se zavedali, da ne bodo doživeli njegove uresničitve. Pripravljali so načrt, ki ga bodo udejanjile naslednje generacije.

Leta 1917 je bil sveti Maksimilijan Kolbe semeniščnik v Rimu. Opazoval je, kako so prostozidarji v italijanski prestolnici praznovali dvestoto obletnico svoje ustanovitve, vpili bogokletna gesla, vihteli črne zastave in nosili prezirljive plakate. Bil je priča drznemu razglasu: »Satan mora vladati v Vatikanu: papež bo njegov suženj.«

Izjava je osupljiva, vendar popolnoma v skladu s cilji prostozidarstva, in ima danes za nas velik pomen.

Čeprav ni vedel, da se Mati Božja istočasno prikazuje v Fatimi, je Kolbe spoznal, da bo do poraza prostozidarjev in vzpostavitve miru v svetu prišlo samo po njej. Vedel je, da bo Brezmadežna nazadnje slavila zmago (1 Mz 3,15), enako pa je bil prepričan, da mora vojskujoča Cerkev opraviti svojo nalogo, zlasti v boju proti prostozidarstvu.

Le malo katoličanov pozna Trajno navodilo Alta Vendite, tajni dokument, napisan na začetku 19. stoletja, ki natančno opisuje načrt rušenja Katoliške cerkve. Alta Vendita je bila najvišja loža karbonarjev, italijanskega tajnega združenja s povezavami s prostozidarstvom, ki ga je Katoliška cerkev skupaj s slednjim obsodila. V svoji knjigi Prostozidarstvo in protikrščansko gibanje oče Edward Cahill piše: »Običajno se domneva, da je bila Alta Vendita operativno središče evropskega prostozidarstva.«

Skrivni spisi Alta Vendite, ki so končali v rokah papeža Gregorja XVI., segajo v obdobje 1820-1846. Objavljeni so bili na željo papežev Pija IX. in Leona XIII.

Škof Regensburga Rudolph Graber, v svoji knjigi Atanazij in Cerkev našega časa navaja prostozidarja, po katerem »cilj prostozidarstva ni več uničenje Cerkve, temveč njena uporaba z infiltracijo«. Z drugimi besedami, ker prostozidarstvo ne more popolnoma uničiti Kristusove Cerkve, ne samo da namerava izkoreniniti vpliv katolištva v družbi, temveč tudi uporabiti strukturo Cerkve kot orodje ‘prenove’,  ‘napredka’ in ‘intelektualnega razsvetljenja’ za pospeševanje širjenja svojih številnih načel in namenov.

 

Apostol Pavel v svojem pismu svari Efežane: »Kajti naš boj se ne bije proti krvi in mesu, ampak proti vladarstvom, proti oblastem, proti svetovnim gospodovalcem te mračnosti, proti zlohotnim duhovnim silam v nebeških področjih.«

 

Star pregovor pravi: »Vnaprej posvarjen je vnaprej pripravljen.« Pokojni John Vennari je oborožil vojskujočo Cerkev v njenem boju zoper prostozidarstvo z jedrnato, a neprecenljivo informacijo, ki jo najdete na pričujočih straneh. Tisoči so imeli korist od prve izdaje tega dela in v letih se je nabralo nešteto zahtev za ponatis, ki je sedaj na voljo. To pomembno besedilo za razumevanje znamenj časa je prvič na voljo tudi v slovenskem prevodu.

Z veseljem ga proučujmo in širimo ter podvojimo svoje napore v tej odločilni bitki za rešitev duš.

Zadnja opozorila

Dodali smo še drugi del:

Prostozidarski načrt za uničenje Katoliške Cerkve – 2. del: ZADNJA OPOZORILA, v kateri so svarila priznanih teologov za današnji čas in opis stanja Cerkve danes.

Ker živimo v zelo posebnem in odločilnem času, je poznavanje vsebine obeh knjižic bistvenega pomena za naše odrešenje (tako laikov, kot duhovnikov).

 

Cena posamezne knjižice je 5 € + poštnina.

Ob naročilu treh kompletov dobite za darilo sliko usmiljenega Jezusa na leseni podlagi v velikosti 10 x 20 cm.

NAROČILA NA ELEKTRONSKI NASLOV: obvestila@spiritussanctus.si

ali na tel: 064 239 505
(Pri naročilu napišite svoj naslov in tel. številko.)

 

Na kratko o prostozidarstvu, Satanovi sinagogi (v angleščini):

https://www.churchmilitant.com/video/episode/micd-synagogue-of-satan

 
Scroll to top