Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

ZAUPAJTE!

 

Rim, 24. aprila 1980

(Velikonočni čas)

 

»Vaše srce naj se ne vznemirja. Zaupajte v Jezusa, vstalega in povišanega na Očetovo desnico, kjer je že pripravil mesto vsakemu od vas. Ljubljeni sinovi, zaupajte tudi v svojo nebeško Mater. Moj načrt je globoko skrit v notranjosti Božje Trojice.

 

Devica razodetja sem. Očetovo odlično delo se v meni uresničuje tako popolno, da Oče lahko izlije name luč svoje edinstvene ljubezni. V mojem deviškem naročju si Beseda privzame človeško naravo in tako po mojem materinstvu lahko pride do vas. Sveti Duh me kakor magnet pritegne v skrivnost ljubečega življenja med Očetom in Sinom; moja notranjost je spremenjena in po njem oblikovana tako zelo, da postanem njegova nevesta.

Po meni se razodeva véliki načrt, ki je skrit v sami skrivnosti Boga. Moj Sin Jezus je razodetje te skrivnosti. Samo v njem biva polnost božanstva. On je vse človeštvo pripeljal do polnega občestva s samo Božjo naravo. Véliki Očetov načrt se more izpolniti samo z njim.

 

Zaupajte, ljubljeni sinovi! V sedanjih časih, ki so polni temine in groženj, uprite svoj pogled v nebeško Mater. Vašim dušam bom razkrila skrivnost Besede, ki se je učlovečila v mojem naročju.

Vodila vas bom k popolnemu umevanju Svetega pisma. Predvsem vam bom iz njegove zadnje knjige brala strani, ki jih zdaj živite. V njej je že vse napovedano, tudi to, kar se mora še zgoditi. Jasno je opisana bitka, v katero vas kličem, in napovedana je moja velika zmaga.

Zato vam ponavljam: ne bojte se; zaupajte! V mojem brezmadežnem Srcu boste okušali veselje in mir, ki vam ga tudi danes podarja moj vstali Sin.«

 

Sporočilo Fatimske Marije Don Stefanu Gobbiju

 

Na Youtube kanalu URA MILOSTI
lahko poslušate spodnjo in druge velikonočne pesmi: https://www.youtube.com/channel/UCwGbyKzYPsZ1_H_Zs6SCzfg?view_as=subscriber

 
Scroll to top