Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

ČAS VAŠEGA PRIČEVANJA

 

Milan, 4. maja 1991

(Prva sobota v mesecu)

 

»S to prvo soboto v mesecu maju začenjate obdobje, ki je posvečeno mojemu posebnemu češčenju. Želim, da ste v tem mesecu maju tesneje povezani z menoj, da bi vam v življenju iz posvetitve pomagala rasti do polne zrelosti. Nastopil je čas vaše zrelosti. To je čas vašega pričevanja.

Vsem spričujte, da ste posvečeni meni.

 

Vaše življenje naj razsvetljuje moja materinska navzočnost in okoli sebe širite karizmo moje svetosti, moje čistosti, mojega usmiljenja, moje ljubezni in moje blagosti. Kdor vidi vas, naj vidi moč moje luči. Kdor sreča vas, naj najde blagi balzam mojega usmiljenja. Podarjajte mojo pomoč oddaljenim, ubogim, bolnim, grešnikom in obupanim. Pojdíte z menoj, svojo materinsko Pastirico, iskat številne izgubljene ovce, ki so v nevarnosti, da bodo umrle od lakote in mraza.

Vsem spričujte, da hodite z menoj po poti vere.

 

V tem času se tako obširno in globoko širijo zablode, da si tega ne morete niti predstavljati. Mnogi izgubljajo vero in v Cerkvi se vse bolj razširja odpad kakor strašen rak, ki se je razširil po vseh njenih udih.

Poklicani ste, da hodite za menoj po poti junaštva in čiste vere. Podarjam vam dar ohranjanja celovite vere, da boste lahko razsvetljevali moje otroke v tem času velike temine. Zato vas prosim, da ste tesno povezani s papežem (sporočilo dano v času papeža Janeza Pavla II.), ki mu je Jezus zaupal nalogo, da potrjuje vse v resnici katoliške vere.

Vsem spričujte, da hodite z menoj po poti molitve.

 

Molitev je moč Cerkve, molitev je potrebna za vaše zveličanje. Molitev z menoj lahko izprosi dar novih Binkošti. Samo z molitvijo lahko vstopite v novo dobo, ki vas čaka. Zatorej vas vabim, da vse kličete k molitvi. Pomnožíte binkoštne molitvene dvorane, za katere sem vas prosila.

Hočem, da vi duhovniki prvi dajete zgled z udeležbo v teh binkoštnih dvoranah. Potem prosim, da se v tem odločilnem času širijo binkoštne dvorane med otroki, med mladimi in v družinah. Nastopila je ura, ko se mora vsa Cerkev zbrati z menoj v molitvi v duhovni binkoštni dvorani mojega brezmadežnega Srca.

Vsem spričujte, da hodite z menoj po poti svetosti.

 

Cerkev in vse človeštvo morata častiti in slaviti moje brezmadežno Srce. Zato vas hočem pripeljati do velike svetosti. Tako bo lahko po vas, mali otroci, ki ste meni posvečeni, vsa Cerkev razsvetljena in preoblikovana s svetostjo vaše nebeške Matere. Vodim vas po poti popolnega posnemanja Jezusa, majhnosti in ponižnosti, preziranja sveta in vas samih, junaškega udejanjanja vseh kreposti in velike ljubezni do presvete Evharistije.

 

Zdaj ste v odločilnem času, ki vodi v novo dobo. Ste v mojem času. V teh dneh velike temine bo vaša luč žarela vedno močneje prav do stopnje, da bo s svojimi žarki ovila in razsvetlila duše, Cerkev in vse človeštvo.«

 

Sporočilo Fatimske Marije Don Stefanu Gobbiju

 

PREŽIVIMO MESEC MAJ Z DEVICO MARIJO

 

Na Youtube kanalu URA MILOSTI lahko poslušate te in druge Marijine pesmi: https://www.youtube.com/channel/UCwGbyKzYPsZ1_H_Zs6SCzfg?view_as=subscriber

 
Scroll to top