Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

PFIZER IN VATIKAN

 

SKRIVNI POGOVORI PAPEŽA IN VODJE DRUŽBE PFEIZER

 

Znanstvenik poziva k popolnemu razkritju zaradi finančnega navzkrižja interesov.

 

Jules Gomes; 17. januar 2022

 

Vatikan – Vatikanski novinar poroča, da je imel papež Frančišek v času vrhunca krize, ki jo je povzročil kitajski virus, v Vatikanu tajne pogovore s Pfizerjevim denarnim mogotcem in veterinarjem Albertom Bourlo.

Nerazkrita srečanja niso bila vključena v dnevni bilten, ki ga objavlja Tiskovni urad Svetega sedeža (ki obvešča vatikanske novinarje o papeževih javnih in zasebnih avdiencah), in o njih ni poročal noben drug vatikanski medij.

Vir je za Church Militant potrdil, da so srečanja potekala v začetku in sredi leta 2020, vendar Tiskovni urad Svetega sedeža srečanj ni želel potrditi ali zanikati.

Znanstvenik dr. Alan Moy, ustanovitelj Inštituta za medicinske raziskave Janeza Pavla II., je v pogovoru s Church Militant poudaril, da ima »Pfizer motečo zgodovino neetičnega ravnanja, ki vključuje plačevanje glob, ker je korporacija izplačevala podkupnine«.

 

Najbolj pokvarjen cepilni velikan na svetu

 

Pfizer je bil leta 2009 kaznovan z 2,3 milijarde dolarjev kazni, kar je bila do takrat največja poravnava zaradi goljufij v zdravstvu. Podjetje je v obdobju 2019-2020 porabilo več kot 21,8 milijona dolarjev, od januarja do avgusta 2021 pa 6,7 ​​milijona dolarjev za lobiranje pri vladi, kar ga dela za najbolj razsipno med vsemi posameznimi farmacevtskimi družbami v času COVID-19 krize.

Pfizer je bil v obdobju 1999-2018 največji skupni plačnik, ki je porabil 219 milijonov dolarjev za lobiranje (93 % plačil celotne industrije) in 23 milijonov dolarjev za prispevke za kampanje (približno 10 % celotnega zneska, ki ga industrija daje politikom), je prej poročal Church Militant.

»Mislim, da to vzbuja zaskrbljenost, da bi lahko prišlo do morebitnega finančnega navzkrižja interesov med Pfizerjem in Vatikanom,« je dejal dr. Moy, izvršni direktor in soustanovitelj biotehnološkega podjetja Cellular Engineering Technologies.

»Če ima Pfizer sklenjeno izključno pogodbo z Vatikanom za svoje cepivo, potem je treba zagotoviti popolno razkritje in preglednost te pogodbe ali kakršnih koli drugih finančnih razmerij,« je vztrajal dr. Moy, zvesti katoličan.

Z uredništva Church Militant so vprašali Tiskovni urad Svetega sedeža, ali bi Vatikan zaradi preglednosti razkril sporazume med Pfizerjem in Svetim sedežem (saj so velikani proizvodnje cepiv, kot je Pfizer, razkrili le 7 % svojih pogodb z vladami in objavili protokole kliničnih preizkusov za samo 12 % preizkusov).

 

Pfizerjeve skrivne pogodbe

 

Poročilo organizacije Transparency International in Univerze v Torontu z naslovom ‘V čigavo korist?’ opozarja na nevarne stopnje tajnosti, ki razkrivajo »zaskrbljujočo težnjo vlad, da cenzurirajo ključne podrobnosti svojih naročil (cepiv) od farmacevtskih podjetij«.

Nizozemska političarka in članica Evropskega parlamenta Sophie in ‘t Veld je prosila parlament Evropske unije, naj objavi besedilna sporočila med predsednico komisije Ursulo von der Leyen in Bourlo, ob tem pa opozorila, da tajnost krši uredbo 1049/2001 (glede javnega dostopa do dokumentov).

New York Times poroča, da sta bila Bourla in Ursula von der Leyen več kot mesec dni v pogostih stikih po telefonu in SMS, ko sta se pogajala o neobjavljenem dogovoru za 1,8 milijarde odmerkov cepiva Pfizer.

Ni jasno, ali Vatikan prejema svoja Pfizerjeva cepiva v okviru tega sporazuma. Vseeno pa je papež Frančišek tesno povezan z Ursulo von der Leyen in jo je sprejel na zasebnem srečanju maja 2021, ko sta (med drugim) razpravljala o razdeljevanju cepiva.

Sveti sedež prebivalce in osebje najmanjše suverene države na svetu oskrbuje samo s Pfizer-BioNTech COVID-19 cepivom. Razkrite pogodbe s Pfizerjem kažejo, da je podjetje zaščiteno pred vsako odškodnino in odgovornostjo v primeru škodljivih učinkov cepiva.

»Tega ne moremo potrditi ali zanikati, saj se gibanja naših vodstvenih delavcev v skladu z našo politiko štejejo za zaupna,« so iz Pfizerja povedali poznavalcu Vatikana Edwardu Pentinu, avtorju knjige The Next Pape: The Leading Cardinal Candidates (Naslednji papež: vodilni kardinali kandidati), in niso hoteli razkriti, ali se je Frančišek na skrivaj srečal z Bourlo.

Dr. Moy je pojasnil, da je srečanje med Frančiškom in Bourlo »pomembna stvar, ki jo je treba razkriti, saj Frančišek in drugi visoki vatikanski voditelji trdijo, da imajo katoliki moralno obvezo, da se cepijo – kljub pomanjkljivi učinkovitosti cepiva in pomislekom glede varnosti Pfizerjevega cepiva.«

 

S splavom zaznamovano cepivo je malovredno

 

Znanstvenikove besede sledijo Bourlovemu priznanju, da dva odmerka cepiva njegovega podjetja morda ne bosta učinkovita pri preprečevanju omikronske različice COVID-19.

Prejšnji teden je Bourla na konferenci o zdravstvenem varstvu, ki jo je gostil J.P. Morgan, komentiral: »Dva odmerka nista dovolj za omikron. Tretji odmerek sedanjega cepiva zagotavlja precej dobro zaščito pred smrtjo in zmerno zaščito pred hospitalizacijami.«

Razkritja so bila objavljena po tem, ko je vatikanski državni sekretar kard. Pietro Parolin podelil ‘odvezo od splava’ izključno Pfizerjevemu cepivu v skladu s svojo trditvijo, da je Pfizer uporabil »celične linije splavljenih zarodkov samo v začetnih fazah testiranja cepiva v laboratoriju, medtem ko pri pripravi in izdelavi cepiva ni bila uporabljena nobena celična linija splavljenih zarodkov«.

 

Lažnivi Pfizer zasačen

 

Kljub temu, da je skupina Project Veritas objavila uničujoče razkrinkanje najvišjih uradnikov podjetja in razkrite elektronske pošte, ki kaže, da Pfizer uporablja tkivo splavljenih otrok v svojem programu za cepiva, je Parolin zavrnil odobritev izjem pri uporabi s splavom omadeževanih cepiv zaradi verskih razlogov na podlagi ugovora vesti.

Pfizerjeve lastne smernice glede raziskav matičnih celic potrjujejo, da je Pfizer v svojih raziskavah uporabljal matične celice človeških zarodkov, ki »lahko nudijo še večji potencial zaradi svoje povečane sposobnosti samoobnavljanja in zmožnosti tvorbe najrazličnejših celic in tkiv.«

Vsi zaposleni v Vatikanu so trenutno prisiljeni cepiti se ali pokazati dokazilo, da so preboleli COVID-19. Neizpolnjevanje teh dveh pogojev se bo štelo za »neupravičeno odsotnost s posledičnim zadržanjem plačila za čas odsotnosti.«

Od 31. januarja bodo morali vsi obiskovalci in osebje kot pogoj za vstop v Vatikan prejeti poživitveni odmerek. Odlok zajema tudi vse osebje Svetega sedeža in vse njegove institucije izven ozemlja države Vatikan.

Retorika papeža Frančiška ni v skladu z izjavo Kongregacije za nauk vere iz decembra 2020, da bi moralo biti cepljenje prostovoljno,« je dr. Moy povedal za Church Militant.

 

Kitajska podkupuje Vatikan

 

Medtem pa skrivni pogovori med papežem in Pfizerjem znova sprožajo špekulacije o tajnem konkordatu (konkordat je pogodba med Cerkvijo in državo; op. prev.) med Vatikanom in Kitajsko, ki ga je kardinal Parolin obnovil oktobra 2020 kljub ostremu splošnemu nasprotovanju in obsodbi, da gre za ‘kupčijo s hudičem’.

Mesece preden je Parolin obnovil dogovor, je izgnani disident Guo Wengui obtožil Vatikan, da od leta 2014 vsako leto prejema 1,6 milijarde dolarjev podkupnine od Komunistične partije Kitajske, ker je Peking »želel, da Vatikan utihne glede kitajske verske politike«.

Wengui je tudi trdil, da je kitajska vlada Svetemu sedežu plačevala 100 milijonov dolarjev že pred letom 2014. Tajkun ni navedel, kdaj so se plačila začela. Peking je Wenguija označil za kriminalca, ki išče pozornost, toda Vatikan obtožb še ni zanikal.

Po drugem srečanju Bourla s Frančiškom je cepilni oligarh (denarni mogotec; op. prev.) sklenil 70 milijonov dolarjev vredno pogodbo z biotehnološkim velikanom LianBio s sedežem v Šanghaju in vložil 200 milijonov dolarjev v CStone Pharmaceuticals s sedežem v Hongkongu.

Decembra 2021 je razkrita baza podatkov registriranih članov kitajske Komunistične partije odkrila množično komunistično infiltracijo ameriških podjetij, vključno z 69 podtaknjenimi uslužbenci v štirih podružnicah Pfizerja v Šanghaju. Pfizer se na novinarska vprašanja za komentar ni odzval.

 

Rimski elitistični klub

 

Frančišek in Bourla imata tudi tesne povezave s Svetovnim gospodarskim forumom (WEF; World Economic Forum) – elitnim davoškim (Davos: kraj vsakoletnih januarskih srečanj WEF v Švici; op. prev.) klubom transnacionalnih globalistov, ki spodbujajo ‘veliko ponastavitev’ (‘big reset’), katere težnja je »podrejanje celotnega človeštva z uvajanjem prisilnih ukrepov, s katerimi želi izrazito omeji svoboščine posameznika in celotnega prebivalstva,« pravi nadškof Carlo Maria Viganò.

WEF na svoji spletni strani navaja papeža Frančiška in Alberta Bourlo kot ‘sodelujoča pri načrtovanju’. Bourla je tudi sopredsednik delovne skupine WEF, ki si prizadeva za ‘veliko ponastavitev zdravstvenega varstva’. WEF hvali Frančiška, ker je »dal pečat prizadevanjem za oblikovanje tega, kar se imenuje ‘velika ponastavitev’ svetovnega gospodarstva kot odgovor na opustošenje zaradi COVID-19«.

Vatikan je maja 2021 predstavil Bourlo kot ključnega govornika na svoji konferenci o globalnem zdravju. Verni katoličani so bili ogorčeni, potem ko je postalo znano, da sta nastop delno financirala mormonski kult in proizvajalec cepiv Moderna. Vatikan družbe Pfizer ni navedel kot so-pokrovitelja, vendar je opozoril, da so nekateri njegovi dobrotniki »prosili, naj ostanejo anonimni«.

 

Bourla ima velike koristi

 

Vodilni katoličani so izrazili zaskrbljenost zaradi papeževe navade, da se dobrika svetovnim elitam – kljub temu, da svetovni denarni mogotci izkoriščajo pandemijo, da bi se obogatili z milijardami dolarjev.

Novembra 2021 je Bourla, ki je vodil Pfizer od začetka leta 2019, v skladu s prijavo pri Komisiji za vrednostne papirje in borze prodal za 5,6 milijona dolarjev delnic na isti dan, ko je farmacevtski gigant objavil pozitivne zgodnje podatke o svojem cepivu proti kitajskemu virusu.

Pfizer je Bourli, sefardskemu Judu, rojenemu v Grčiji, lani izplačal nagrado v skupnem znesku 21 milijonov dolarjev, kar je 17 % več kot pred pandemijo (ko je leta 2019 njegova nagrada znašala skupno 17,9 milijona dolarjev).

Novo objavljeno poročilo OXFAM-a (OXFAM: Oxford Committee for Famine Relief ali Oxfordski odbor za ublažitev lakote; op. prev.) obtožuje monopole glede cepiv, ki jih imajo Pfizer, BioNTech in Moderna, da so med pandemijo ustvarili pet novih milijarderjev in omogočili omenjenim korporacijam več kot 1000 dolarjev dobička na sekundo.

Medtem ko papež Frančišek pogosto nasprotuje kapitalizmu, je ostal tiho glede pokvarjenosti velikih farmacevtskih družb (Big Pharma) in nastanka vladavine denarnih mogotcev kot posledice pandemije.

 

Vir: https://www.churchmilitant.com/news/article/pope-held-hush-hush-talks-with-pfizer-chief

 

Pfizer zasačen: https://www.projectveritas.com/news/pfizer-leaks-whistleblower-goes-on-record-reveals-internal-emails-from-chief/

 
Scroll to top