Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

CEPIVO PFIZER SE VGRADI V ČLOVEŠKO DNK

 

Čast nadškofa Viganòja oprana, preverjevalci dejstev in dr. Spaederjeva pa osramočeni.

 

Jules Gomes, 2. marec 2022

 

Malmö (Švedska) – V skladu z revolucionarno študijo švedskih raziskovalcev na univerzi Lund se mRNA iz cepiva Pfizer proti COVID-19 v šestih urah po vstopu v jetrne celice pretvori v DNK.

 

Eksplozivna strokovno-recenzirana raziskava ovrže nešteto trditev ‘preverjevalcev dejstev’ in globalnih zdravstvenih organizacij.

 

Preverjevalci dejstev zasačeni

 

UNICEF je na primer trdil, da »cepiva mRNA niso živa virusna cepiva in ne posegajo v človeško DNK«.

 

Globalno zavezništvo za cepiva in imunizacijo (Global Alliance for Vaccines and Immunizations), ki ga financira Bill Gates, je podobno trdilo, da »mRNA ni enaka DNK in se ne more vezati na našo DNK, da bi spremenila naš genetski zapis«, in še navedlo, da »ni razloga za razmišljanje, da bodo imela [cepiva proti COVID-u] trajen učinek na našo biologijo«.

 

»Genetski material, ki ga dostavijo cepiva mRNA, nikoli ne pride v jedro vaših celic – kjer se hrani vaša DNK,« kategorično navaja ameriški CDC (Centers for Disease Control and Prevention; Centri za nadzor in preprečevanje bolezni, op. prev.) na svoji spletni strani z naslovom ‘Miti in dejstva o cepivih proti COVID-19’.

 

INICEF-ovi preverjevalci dejstev so tudi citirali profesorja Jeffreyja Almonda z univerze Oxford, ki je dejal: »Vbrizgavanje RNA nima nobenega vpliva na DNK človeške celice«.

 

Vendar nova študija, objavljena v petek v reviji Current Issues in Molecular Biology, kaže, da je mRNA cepivo Pfizer proti COVID-19 »sposobno vstopiti v celično linijo iz človeških jeter z oznako Huh7« in da se »mRNA intracelularno (znotrajcelično; op. prev.) reverzno prepiše v DNK že v šestih urah«.

 

Proces pretvorbe RNA v DNK se imenuje ‘reverzna transkripcija’, saj razveljavi prejšnjo dogmo molekularne biologije, ki je menila, da je taka pretvorba (prepis) enosmeren proces (DNK v bodisi DNK ali RNA).

 

»Če se lahko zgodi integracija virusnega genoma teh cepiv, obstaja potencialno tveganje za kasnejše avtoimunske bolezni in nastanek raka,« je za Church Militant povedal znanstvenik dr. Alan Moy, ustanovitelj Inštituta za medicinske raziskave Janeza Pavla II.

»Vključitev teh podatkov bi nakazala, da je trditev, da cepiva mRNA ne povzročajo integracije virusne nukleinske kisline, napačna,« je poudaril Moy in dodal: »Ali sta Pfizer in Moderna izvedla pred-klinične študije, da bi ocenila to možnost? Ali je FDA (U.S. Food and Drug Administration; Uprava za hrano in zdravila v ZDA, ki odobri cepivo za uporabo; op. prev.) sploh zahtevala te študije od Pfizerja in Moderne?«

»Ta informacija je pomembna zaradi nedavnega razkritja, da sta FDA in Pfizer poskušala odložiti javno objavo ugotovitev raziskav za 75 let,« je dejal dr. Moy po tem, ko se je s kolegi posvetoval glede članka z naslovom ‘Intracelularna povratna transkripcija mRNA cepiva Pfizer BioNTech BNT162b2 proti COVID-19 in vitro v celični liniji človeških jeter.’

 

Dr. Peter McCullough, vodilni svetovni strokovnjak za COVID-19, je dejal, da ima odkritje »ogromne posledice v obliki trajnih kromosomskih sprememb in dolgotrajne konstitutivne sinteze koničaste beljakovine (spike protein), ki povzroča patogenezo (nastanek; op. prev.) povsem nove vrste kroničnih bolezni.«

Februarja je dr. McCullough, internist s številnimi objavami v znanstvenih publikacijah, kardiolog in epidemiolog, opozoril Vatikan, naj konča svoje zagovarjanje cepiv in preneha z obveznimi ukrepi ter se »takoj opraviči« za »hudo napako kršitve kritičnega bioetičnega kodeksa«, poroča Church Militant.

Ko je opomnil papeža Frančiška, da je življenje dar, ga je McCullough obtožil, da je »podaril izgubo življenja« in predpostavil, da bo Vatikan »moral odgovarjati za morebitno izgubo na sto tisoč življenj po vsem svetu zaradi cepiva«.

 

Na Church Militant so imeli prav

 

Nova študija upravičuje objavo dveh akademskih člankov dr. Massima Citro Della Riva (z uvodom nadškofa Carla Maria Viganòja) na Church Militant. Članka sta bila odziv na polemiko proti Viganòju, ki jo je v Corrispondenza Romana objavila pediatrinja Gwyneth A. Spaeder.

 

Dr. Spaederjeva, katoliška višja zdravnica, katere družina ima dobiček od farmacevtske industrije in je povezana s cepilnimi oligarhi, je v svojem žolčnem govoru proti Viganòju zatrdila:

»Osnovna biologija nas uči, da je sporočilna RNA (ali mRNA) molekula, ki telesu pove, kako tvoriti beljakovine. Ko je beljakovina proizvedena, se mRNA razgradi in izloči iz telesa z drugimi odpadnimi produkti. Ta proces poteka samo v eni smeri.

Nikoli ni možnosti za spremembo genoma prejemnika cepiva, saj proces, s katerim nastajajo proteini, ki vključuje prepis (transkripcijo) in prevajanje, poteka od DNK do RNK in do beljakovin. Ne more delovati obratno.«

 

Dr. Citro je ob sklicevanju na strokovno pregledano raziskavo iz leta 2020 opozoril, da je »mogoča tudi povratna transkripcija virusne RNA [v DNK] (kot se dogaja pri drugih RNA virusih), ki je nato sposobna sprožiti dolgotrajne kronične bolezni«.

»Reverzna transkripcija mRNA cepiva je za zdaj le hipotetična – tako kot je za DNK adenovirusnega vektorja. Je pa verjetna zaradi navzočnosti retrotranspozonov,« je dejal Riva in dodal: »Ne bi bil tako prepričan, da se mRNA cepiva ne more obratno prepisati v našo DNK.«

Hipotezo dr. Citro Della Riva so zdaj potrdili raziskovalci, ki so in vitro ali v petrijevki pokazali, kako se mRNA cepivo Pfizer pretvori (na jetrni celični liniji) v človeško DNK.

 

V zadnjem letu so preverjevalci dejstev in zdravstveni regulatorji citirali znanstvenike, ki se zavzemajo za cepljenje, da bi napadli trditev o obratni transkripciji kot ‘teorijo zarote’. So pa prejšnje študije predvidele možnost tveganja, da bi mRNA cepiva Pfizer vdrla v naš DNK.

 

»Študija iz leta 2021, ki so jo izvedli Inštitut Whitehead, Nacionalni center za raka in MIT, je v reviji Proceedings of the National Academy of Sciences poročala, da je RNA iz virusa COVID povzročila genetsko integracijo v gojenih človeških celicah in pri bolnikih, ki so bili okuženi s COVID,« je Dr. Moy je povedal za Church Militant.

 

»Te osnovne informacije so privedle do spodbude za novejše poročilo, da bi preverili, ali bi mRNA cepivo Pfizer lahko podobno povzročilo integracijo mRNA genske terapije v človeški genom,« je pojasnil Moy.

 

Vir: https://www.churchmilitant.com/news/article/study-pfizer-vax-integrates-with-human-dna

 
Scroll to top