Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

VATIKAN BO MORAL ODGOVARJATI ZA SMRTI ZARADI CEPLJENJA

 

Znanstvenik roti Sveti sedež, naj opusti odloke in se opraviči za »hudo napako«.

 

Jules Gomes; 16. februar 2022

 

RIM – Vodilni svetovni strokovnjak za COVID-19 poziva Vatikan, naj preneha zagovarjati cepivo in uvajati obvezne ukrepe ter se »takoj opraviči« za »hudo napako kršitve kritičnega kodeksa bioetike«.

Ko je papeža Frančiška spomnil, da je življenje darilo, je dr. Peter McCullough papeža obtožil, da je »podaril darilo izgube življenja«, in opozoril, da bo Vatikan »moral odgovarjati za morebitno izgubo na sto tisoč življenj po vsem svetu zaradi cepiva«.

 

V intervjuju s poznavalcem Vatikana Edwardom Pentinom, ki je bil v torek objavljen na novinarjevi spletni strani, ugledni kardiolog, epidemiolog in internist McCullough poziva Sveti sedež, naj »takoj začne kampanjo  o poškodbah in smrti zaradi cepljenja, ki zadeva javni interes«.

 

Pentinov intervju sledi ekskluzivnemu intervjuju Church Militant z znanstvenikom na področju medicine in izumiteljem tehnologije cepiva mRNA dr. Robertom Maloneom, ki je papeža Frančiška pozval, naj ponovno premisli o svojem cepilnem ekstremizmu in posameznikom omogoči svobodo izbire, da sprejmejo ali zavrnejo medicinski poseg.

»Ne gre za pomanjkanje izobrazbe. Gre za problem sostorilstva. To bo šlo v zgodovino, saj je Vatikan sokriv za množično izgubo življenj ljudi, ki so prejeli injekcije,« opozarja McCullough. »Vatikan in vsi verski voditelji imajo vse informacije, ki jih je moč imeti. Ti sistemi (podatkov; op. prev.) so odprti sistemi.«

»Če bi bila cepiva varna in učinkovita, v Vatikanu nihče ne bi nosil mask N95. Na tej točki bi morale biti stvari same po sebi očitne,« poudarja zdravnik.

 

»Menim, da sem najbolj usposobljena oseba za mnenje o COVID-19 in cepivih, bolj kot kdor koli na svetu, in to lahko sporočite neposredno papežu,« trdi McCullough. »Če se želi pogovarjati z najvišjo avtoriteto na svetu, sem odprt za pogovor, a zanj to ne bo prijetno. Zato ga je treba na to opozoriti.«

Znanstvenik, ki deluje v Dallasu, ima 54 recenziranih publikacij o COVID-19 in več kot 660 recenziranih publikacij v Narodni medicinski knjižnici (National Library of Medicine). Prav tako je predsedoval ali sodeloval na 2000 dneh zasedanj odborov za nadzor varnosti.

McCullough, ki je pričal pred senatnimi odbori in podal dokaze o nevarnosti cepiv pred komisijo za COVID-19 senatorja Rona Johnsona, je Pentinu povedal, da je »za nekoga, ki je star 65 let, večja verjetnost, da bo umrl zaradi cepljenja, kot če bi tvegal s COVID-19 in umrl zaradi bolezni dihal COVID-19«.

 

»Verjetnost za smrt zaradi celjenja je petkrat večja. To je zato, ker če tvegate s COVID-19, lahko zbolite ali pa tudi ne,« opozarja strokovnjak in obžaluje, da organi, ki pospešujejo cepljenje, niso zmožni zagotoviti alternativne interpretacije podatkov v več kot 1000 strokovno pregledanih študijah, ki dvomijo o varnosti cepiv.

 

»Tisti, ki zagovarjajo cepiva, ne podajo nikakršne utemeljitve njihove varnosti ali učinkovitosti – vključno z zdravniki,« pravi McCullough. »Česar javnost ne dobi, so poštene znanstvene informacije in javnost to lahko vidi.«

 

»Ne morem stati ob strani in gledati, kako se to dogaja, ne da bi spregovoril. Ne vidim, kako bi kateri koli kristjan lahko,« pravi McCullough, metodist. »Zaradi resnost teh ugotovitev in razkritij lahko trdite: to vprašanje ni sporno. Ljudje zaradi tega cepiva izgubljajo življenja.«

V odgovor na opravičilo, da so smrtni primeri zaradi cepiv redki, McCullough pripomni: »Ko število Američanov (ki so umrli), dosega 21.000, je to dejansko hujše kot vojna. Nikoli nismo rekli, da so vojne žrtve ‘redke’. Vsako vojno žrtev smo upoštevali.«

»Vsako posamezno smrt zaradi cepiva je treba jemati resno. Človeškega življenja ne moremo kar tako zlahka in ravnodušno odpisati. To je nesprejemljivo; to je nemoralno; to je nezakonito,« poudarja.

 

»Za zdravilo je običajno, da je pri petih nepojasnjenih smrtnih primerih v tridesetih dneh v navodilu navedeno opozorilo v črnem okvirju1,« ugotavlja McCullough. »Če je v 30 dneh 50 smrtnih primerov, ne glede na vzročnost – ker nikoli ne moremo zares oceniti vzročne zveze; dovolj je, da se zgodi v tistem času – če pridemo do 50 smrti, se izdelek umakne s trga.«

 

Znano je, da imajo cepiva »nevaren mehanizem delovanja«, pojasnjuje zdravnik. »So oblike genetskega materiala, bodisi sporočilne RNA ali adenovirusne DNK, ki se naložijo na lipidne nanodelce,« ki so zasnovani tako, da potujejo v »organske sisteme v telesu, za katere velja, da bi bilo dostavljanje genetskega materiala vanje škodljivo«.

 

Vatikan za razliko od evropskih držav in Združenih držav Amerike nima baze podatkov, ki bi beležila neželene dogodke in smrti zaradi cepiv proti COVID.

S portala Church Militant so tiskovno službo Svetega sedeža vprašali, če imajo vzpostavljen tak sistem in ali je Vatikan pripravljen plačati odškodnino tistim, ki so zaradi cepiva utrpeli poškodbe ali umrli. Do časa objave ni bilo nobenega odziva.

 

Avgusta 2021 je Vatikan uvedel ‘zeleno dovolilnico’ (‘Green Pass’), ki uveljavlja institucionalizirano prisilo in diskriminacijo v nasprotju z Nürnberškim zakonikom, italijansko ustavo in nedavno resolucijo Sveta Evrope.

Dne 23. decembra je vatikanski državni tajnik kardinal Pietro Parolin izdal odlok, ki od vseh zaposlenih v Vatikanu zahteva dokazilo, da so bili cepljeni ali so preboleli COVID-19. Neupoštevanje odloka se bo štelo za »neupravičeno odsotnost s posledičnim zadržanjem plačila za čas odsotnosti«.

Nov odlok, izdan 5. januarja, od vseh obiskovalcev in osebja zahteva, da od 31. januarja naprej prejmejo poživitveni odmerek kot pogoj za vstop v Vatikan. Odlok razširja obveznost na vse osebje Svetega sedeža in na vse njegove institucije na ekstra-teritorialnih območjih Vatikana.

 

1 To je najresnejše opozorilo FDA (Food and Drug Administration; Uprava za hrano in zdravila je ameriški vladni urad za prehrano in zdravila, ki je pod okriljem ministrstva ZDA za zdravje. Na podlagi raziskav odobri zdravilo in dovoli njegovo uporabo; op. prev.), ki ga najdemo na navodilih za zdravila na recept. Zdravilo dobi opozorilo v črnem okvirju, ko ima potencialno resne neželene učinke, ki bi lahko privedli do hospitalizacije in smrti.

 

Dr. Peter McCullough – pričevanje v senatu: https://rumble.com/vt8o1m-dr.-peter-mccullough-full-highlights-senator-ron-johnson-covid-19-a-second-.html

 

Vir: https://www.churchmilitant.com/news/article/expert-vatican-must-answer-for-vax-deaths

 
Scroll to top