Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

COVID – SMRTI PO CEPLJENJU

 

Objave na Facebooku ponujajo dokaze o povezavi med cepljenjem proti COVID in smrtnimi primeri.

Uporabniki platforme družbenih medijev so opozorili na objave ljudi, ki so prejeli cepivo in nato umrli.

 

Celeste McGovern; 22. februar 2021

 

Uporabniki Facebooka so prepoznali ljudi, ki so objavili, da so se cepili proti COVID-19 in so nato umrli v nekaj urah.

Najnovejša objava na Facebooku 39-letne Brittany Hall Perez iz Atlante z dne 12. januarja slednjo na primer prikazuje na fotografiji z okvirjem, kako nosi masko, pri tem pa v rokah drži potrdilo o cepljenju s sloganom: »REŠI ŽIVLJENJA. Reci da cepivu proti COVID-19.« Osmrtnica za Brittany Hall Perez iz Owens Cross Roads v Alabami v Tribute Archive je 13. januarja oznanila smrt matere dveh deklet, vendar ne pove, kako je umrla.

 

Drugi uporabniki Facebooka so opozorili na najnovejšo objavo Julie Schlachter Splattstoesser, 50-letnice iz kraja Grand Island v Nebraski, katere Facebook stran vsebuje geslo »Ljubezen do družine je največji blagoslov življenja« in prikazuje njeno najnovejšo objavo na dan 31. december 2020, ki kaže njeno sliko z možem in logotip v obliki srca, v katerem piše: »Cepila sem se proti COVID-19!«

Na osmrtnici v The Grand Island Independent piše, da je Julie Splattstoesser, mati petih sinov, 31. decembra 2020 »nepričakovano« umrla. Bila je koordinatorka kliničnih raziskav v Zdravstvenem centru za zdravljenje raka CHI.

Poročilo (ID 0918518-1) ameriškega vladnega sistema za poročanje o neželenih dogodkih v zvezi s cepivi (VAERS oz. Vaccine Adverse Event Report System) opisuje 50-letno žensko iz Nebraske, ki je zaradi »srčno-dihalnega zastoja« umrla 31. decembra 2020, istega dne, ko je prejela cepivo Moderne.

 

V osrednjih medijih so poročali o nekaj smrtnih primerih po cepljenju. Slavna 68-letna voditeljica novic iz Detroita je nenadoma umrla dan po prejemu cepiva proti COVID-19, poroča CBS Detroit.

Karen Hudson-Samuel, ki je bila desetletja slavna medijska osebnost v Detroitu, je njen mož našel mrtvo na njenem domu, čeprav vzrok njene smrti še vedno ni znan. »Sumimo, da je šlo morda samo za možgansko kap, vendar je zaradi običajnih stranskih učinkov cepiva to morda le navidezno. Upajmo, da bomo to kmalu izvedeli iz poročila o obdukciji,« je za predstavnike tiska povedal njen mož Cliff Samuels.

Moški, star 70 let, se je zrušil 25 minut po prejemu cepiva proti COVID-19 v centru Javits v New Yorku, poroča KVOA News. Kasneje je umrl v bolnišnici, zdravniki v New Yorku pa so trdili, da ni imel alergijske reakcije.

Windsor Star je poročal, da se preiskuje smrt ženske po cepljenju proti COVID-19, vendar je navedel le nekaj podrobnosti.

 

Do 12. februarja je bilo v VAERS, ki se posodablja tedensko, prijavljenih 929 smrtnih primerov, 616 življenjsko nevarnih neželenih dogodkov, 316 primerov trajne invalidnosti ter več kot 5.000 hospitalizacij in obiskov na urgentnem oddelku po cepljenju proti COVID.

»Samo po poročilih iz VAERS ni mogoče ugotoviti, ali je cepivo povzročilo ali prispevalo k neželenim dogodkom ali bolezni,« piše na spletnem mestu CDC VAERS. Ta vladni sistem velja bolj za orodje za odkrivanje »znakov« ali vzorcev pomembnih težav s cepivi. Vsak zdravstveni delavec, proizvajalec cepiv ali kdor koli iz javnosti lahko prijavi poročilo v VAERS, zato je moč podatke razlagati le v omejenem kontekstu.

 

Kljub temu številna poročila v VAERS vsebujejo podrobne opise neželenih dogodkov. 929 poročil o smrtnih primerih, povezanih s cepljenjem proti COVID-19, na primer vključuje informacije o starosti pacienta, njegovem stanju in času po cepljenju, ko so se začeli simptomi, kar je razvidno iz sledečih primerov.

  • 58-letna prebivalka Washingtona je prvi odmerek Pfizerjevega cepiva proti COVID prejela 4. januarja okoli 9. ure zjutraj v zdravstvenem centru, kjer je delala kot gospodinja, eno uro kasneje pa se je začela pritoževati, da ji je slabo in da ima občutek, da bo padla v nezavest. Do 15. ure tistega dne se je glede na poročilo iz VAERS »zdela utrujena in otrpla«, in približno ob 16. uri »ji je zastalo srce ter je ni bilo več moč oživiti«.
  • 56-letni moški, ki je delal v ustanovi za podaljšano oskrbo na Floridi, je 12. januarja prejel drugi odmerek cepiva Pfizer proti COVID, in po eni uri, ko so ga našli, »se ni odzival«. Istega dne so ga razglasili za »možgansko mrtvega« in dva dni kasneje je umrl.
  • 58-letna ženska je 30. januarja v zvezni državi Virginia 20 minut po prejemu prvega odmerka cepiva Pfizer prišla do svojega avtomobila. Po poročilu iz VAERS se je nagnila iz avtomobila in rekla, da ne more dihati ter začela bruhati. Prejela je dve injekciji epinefrina (adrenalina; op. prev.) in plin epinefrin, vendar se je nehala odzivati kmalu po tem, ko so jo naložili v reševalno vozilo, kjer je bila »iz pljuč pacienta izčrpana velika količina tekočine«, na oddelku za nujne primere pa je bila razglašena za mrtvo.
  • 23-letni prebivalec New Yorka je 17. januarja prejel prvi odmerek Pfizerjevega cepiva proti COVID. Poročilo zdravnika navaja: »Bolnik je približno 48 ur po prejemu cepiva dobil visoko temperaturo 40,2°C. Zdravil sem ga z antibiotiki, intravenoznimi tekočinami in metodami hlajenja. Na žalost je 21. januarja 2021 zgodaj zjutraj doživel srčni zastoj in umrl.«
  • 28-letni moški iz New Jerseyja naj bi 11. januarja prejel drugi odmerek Pfizerjevega cepiva, vendar so ga našli na njegovem delovnem mestu v bolnišnici. Ni se odzival. Po poročilu iz VAERS sta bili njegovi zenici »negibni in razširjeni«, poskusi oživitve pa neuspešni.
  • 33-letna ženska je umrla 28. januarja po prvem odmerku Pfizerjevega cepiva. Poročilo, ki ga je vložil zdravnik, navaja, da je bila »bolnica 16 ur po prejemu cepiva najdena mrtva na svojem domu«.
  • 43-letni moški, ki je 8. januarja v New Yorku prejel Modernino cepivo proti COVID, je umrl naslednji dan.
  • 43-letna ženska brez obstoječih zdravstvenih težav, za katero ni bilo znano, da bi jemala zdravila, je v skladu s poročilom iz VAERS, ki ga je pripravil farmacevt, 13. januarja umrla šest ur po prejemu Pfizerjevega cepiva proti COVID-19. »Obdukcija ni bila opravljena. Vzrok smrti ni bil znan, smrt ni bila pojasnjena. Nadaljnji poskusi pojasnitve niso mogoči. Dodatnih informacij ni pričakovati,« je zapisano v poročilu.
  • 48-letni ženski iz Tennesseeja se je 30. januarja po prvem odmerku Moderninega cepiva proti COVID pojavila temperatura, slabost in bruhanje, 1. februarja pa je umrla.
  • 49-letna ženska iz Alabame je 15. januarja dobila prvi odmerek Moderninega cepiva in umrla v nekaj urah zaradi božjastnega napada in srčnega napada.
  • 53-letnemu prebivalcu Kalifornije, ki je 4. januarja prejel injekcijo cepiva Pfizer proti COVID, se je po poročilu iz VAERS počutje takoj poslabšalo. »Nemudoma je šel domov in v posteljo.« Moški je s prekinitvami spal, začel je bruhati in imel je težave z dihanjem. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v urgentno ustanovo, kjer je postal vse bolj »vznemirjen«, še naprej je bruhal in bil je dehidriran. Naslednje jutro je po poročilu iz VAERS »pacient izjavil, da ne more dihati in da mu je um podivjal.« Umrl je 6. januarja ob 10.15 in po poročilu iz VAERS, ki ga je vložil njegov brat, »se noben od simptomov ni pojavil, dokler bolnik ni prejel cepiva.«
  • 58-letni farmacevt iz Virginije je 21. januarja po prejemu drugega odmerka Moderninega cepiva postal utrujen in zasopel. Dva dni kasneje je bil hospitaliziran, saj se je njegovo stanje poslabšalo, vendar je bil na testiranju za COVID-19 znova in znova negativen. Umrl je 5. februarja.
  • 52-letna prebivalka Havajev je umrla dve uri po prejemu prvega odmerka Moderninega cepiva proti COVID-19 zaradi možganske kapi.

 

Veliko je poročil o umiranju oskrbovancev domov za ostarele po cepljenju proti COVID. Opisi podatkov v VAERS o stotinah primerov življenjsko nevarnih bolezni  in bolezni, ki povzročajo invalidnost, vključujejo reakcije alergijskega šoka (anafilaksija (resna preobčutljivostna reakcija, ki se pojavi hitro in lahko povzroči smrt; op. prev.)), paralizo, Guillain Barréjev sindrom (imunsko povzročena bolezen z omrtvitvami v spodnjih udih, ki postopoma napredujejo navzgor po telesu; op. prev.), nenadno izgubo sluha, nenadno slepoto, epileptične napade, možganske kapi in encefalitis (vnetje možganov).

Vir: https://www.lifesitenews.com/news/facebook-posts-provide-evidence-of-link-between-covid-vaccinations-and-deaths

 

Centri za nadzor bolezni in preventivo (CDC) v ZDA priporočajo, naj bo na vseh mestih za cepljenje proti COVID ves čas navzoče usposobljeno osebje, zmožno prepoznati in obravnavati simptome anafilaksije, in če je možno, nameščen pribor za intubiranje.

Vir: https://www.lifesitenews.com/news/cdc-covid-vaccination-sites-need-intubation-kits-to-treat-anaphylactic-shock

 

Raziskovalna študija kaže, da je verjetnost za nastanek Bellove paralize med cepljenimi 3,5 do sedemkrat večja kot pri splošni populaciji. Bellova paraliza obraza je stanje, zaradi katerega je obraz pacienta ohromljen in se na eni strani povesi.

Vir: https://www.lifesitenews.com/news/contrary-to-media-reports-covid-19-vaccines-have-caused-paralyzing-facial-condition

 

»Imamo do 35 s »cepivom« povezanih neželenih izidov nosečnosti (prezgodnji porod, splav, spontani splav) in 25 »okvar ob rojstvu«. Poročali so o 925 smrtnih primerih, od tega o približno 300 v dveh dneh po cepljenju. To so le kratkoročni učinki!

Obstajajo tudi poročila o »trajni invalidnosti«. Kasneje jih bo še več in takrat jih bo težko povezati s cepivom.

To je ZELO ZELO slabo in toliko ljudi je že cepljenih. Številni bodo razvili hude avtoimunske bolezni, kot so multipla skleroza, neplodnost in prionske bolezni, trombocitopenija (zmanjšanje števila trombocitov; op. prev.), alzheimerjeva bolezen, nespecifična poškodbo možganov, pljučna imunopatologija (bolezenska dogajanja, povezana z neustreznim imunskim odzivom; op. prev.), odpoved več organov.

Mislim, da večina zdravnikov ne razume znanosti. Ne morem verjeti, da se jih več ne bori proti temu. To je proti Nürnberškemu zakoniku1 in je strašen zločin proti človeštvu. Ker se zarodek tako hitro razvija, je dober pokazatelj toksičnosti.

Zdi se, da se drugi znanstveniki v moji ekipi »bojijo« kaj povedati in vse, kar objavimo, politiki filtrirajo, preden se odločijo, kaj bodo povedali javnosti.«

Nobeno od cepiv proti COVID-19 ni odobreno za nosečnice in se deli brez popolne odobritve FDA (U.S. Food and Drug Agency; Zvezni urad za hrano in zdravila; op. prev.) na podlagi odobritve v izrednih razmerah. Poleg tega se vsa štiri cepiva, ki se trenutno delijo, proizvajajo in/ali testirajo s celičnimi linijami, ki izvirajo iz splavljenega otroka.

Vir: https://www.lifesitenews.com/news/whistleblower-reveals-pregnancy-complications-after-covid-19-vaccine

 

1 Po drugi svetovni vojni je mednarodna skupnost prepoznala resne nevarnosti neprostovoljnega znanstvenega in medicinskega eksperimentiranja na ljudeh. Po nacističnih grozodejstvih je svet potrdil Nürnberški zakonik, ki je zapisal, da je »prostovoljno soglasje človeškega subjekta nujno potrebno.« Mednarodni pakt o državljanskih in političnih pravicah je to prepoved neprostovoljnega eksperimentiranja nadalje zapisal v svojem besedilu iz leta 1966, v katerem je zapisano, da «nihče ne sme biti podvržen medicinskemu ali znanstvenemu eksperimentiranju brez njegovega prostega soglasja.« Takšna prepoved je zdaj tako splošno priznana, da so nekatera sodišča in učenjaki pravico do informirane privolitve v eksperimentih razglasili kot stvar običajnega mednarodnega prava. Z drugimi besedami, to velja povsod, ne glede na to, ali ima država  posebne zakone, saj običajne norme zdaj prepovedujejo suženjstvo, genocid, mučenje in piratstvo.

Vir: https://beta.publishwall.si/SasVnv/post/571073/po-nacisticnih-grozodejstvih-je-svet-potrdil-nrnberski-zakonik-

 

Dejstva o COVID-19: https://lifefacts.lifesitenews.com/covid-19/

 
Scroll to top