Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE

MEDŽUGORJE 25-6-2020

 

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mariji Pavlović-Lunetti

 

«Dragi otroci! Poslušam vaše vpitje in molitve in posredujem za vas pri svojem Sinu Jezusu, ki je pot, resnica in življenje. Otročiči, vrnite se k molitvi in odprite svoja srca v tem milostnem času in pojdite po poti spreobrnjenja. Vaše življenje je minljivo in brez Boga nima smisla. Zato sem z vami, da vas vodim k svetosti življenja, da bi vsak od vas odkril radost življenja. Otročiči, vse vas ljubim in blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.»

Prejšnje sporočilo

 

Medžugorje 25-6-2020

Vir (in vsa sporočila):https://www.medjugorje.ws/sl/messages/200625m/

 

Več o Medžugorju: http://www.medjugorje.hr/hr/medjugorski-fenomen/gospine-poruke/

 

Papež je 12. maja 2019 odobril uradna romanja v vasico, kjer naj bi se od leta 1981 prikazovala Devica Marija. Dekret sta oznanila nadškof Henryk Hoser, apostolski vizitator za Medžugorje, in nadškof Luigi Pezzuto, papeški nuncij v Bosni in Hercegovini, v nedeljo 12. maja 2019 pri sveti maši v cerkvi svetega Jakoba v Medžugorju. Škofije in druge ustanove sedaj lahko organizirajo uradna romanja, zadržkov glede tega ni več. Ta objava obenem nalaga skrb, da romanj ne bi razumeli kot potrditev pristnosti znanih dogodkov, ki jih Cerkev še vedno temeljito proučuje. Vatikanski tiskovni predstavnik je izjavil, da je glede na velik obisk romarjev v Medžugorju in obilne duhovne sadove milosti, ki iz njega izhajajo, odobritev uradnih romanj del posebne pastoralne skrbi, ki jo želi papež nameniti tej stvarnosti s ciljem spodbuditi in pospešiti sadove dobrega.

 

Marija Pavlović – Lunetti

Rodila se je 1. aprila 1965 v Bijakovičih, župnija Medžugorje. Do danes ima vsakodnevna prikazanja. Devica Marija po njej pošilja sporočila župniji in svetu. Zaupala ji je devet skrivnosti, in ko ji bo še deseto, bodo njena vsakodnevna prikazanja prenehala. Marija je poročena in ima štiri otroke, z družino živi v Italiji in v Bijakovičih. Molitveni namen, ki ji ga je zaupala Devica Marija, je za duše v vicah in za posvečene duše.

 
Scroll to top