Spiritus Sanctus
TEMELJI VERE in POMEMBNE NOVICE
Vilakkaunnur - evharistični čudež

JEZUS, LUČ SVETA

Vilakkannur (Indija) – Evharistični čudež

KMALU BO MOJA LUČ ZAGORELA V VAS KOT OGENJ

 

Jezus govori:

Mir vsem vam. Otroci, resnično vam povem, da je prava Luč že na poti vrnitve. Otroci moji, to vam pravim, da bi se lahko vsi pripravili, da bi me sprejeli. Noči vaše dobe bo kmalu konec. Spoznajte, kako grehi zatemnjujejo luč, ki je v vas.

 

Ljubezen tega minljivega sveta je ničvredna in vam ne more prinesti nič drugega kot temo. Toda pravim vam: noč je že skoraj minila. Ne bo več spotikanja in padcev. V vseh vas bo polnost mojega Svetega Duha, ki vas bo vodil, da boste živeli resnično življenje v meni, vašem Bogu.

 

Blagor tistim, ki priznavajo resnico in živijo v skladu z resnico. Njihov prostor v nebesih ne bo ostal prazen, ampak bodo živeli v njem na vekomaj. Jaz, Jezus, vas prosim, da mi podarite svoje srce.

 

Položil ga bom v svoje Presveto Srce in ga oživil. Odišavil bom vaše srce in ga očistil. Vaše srce bom napolnil s svojo lučjo in toplino. Napolnil ga bom s svojo ljubeznijo, ga popolnoma obnovil in posvetil. Okrasil ga bom s svojo božanskostjo.

 

Če bi razumeli, kaj vam podarjam, bi mi brez oklevanja in omahovanja izročili vse svoje srce. Poslušali bi me, kaj govorim: Iščite dobro in ne zlo. Molite z ljubeznijo in ne sodite.

 

Kmalu bo moja luč zagorela v vas kot ogenj in očistila vašo dušo vseh nečistosti. Vstopil bom v svoja mesta89 in zasijal v njih. To bo luč, obilje luči in ne tema. Obnovil bom vaša mesta, jih posvetil s svojo nadnaravno lučjo in potem … K vam bosta prišla novo nebo in nova zemlja in današnji svet bo izginil, kot se zvije zvitek papirja.

 

Ljubljeni moji, kakor cvetlice, ki črpajo svoje življenje iz svetlobe, boste tudi vi preplavljeni z mojo lučjo, da bi oživeli. Ali lahko cvetlica preživi brez vode? Zakaj torej danes toliki izmed vas zavračate tok mojega Svetega Duha in dvomite, da voda, ki izvira izpod mojega prestola90, prihaja od mene?

 

Ali niste brali: »V njem bo prestol Boga in Jagnjeta, ki mu bodo služili njegovi služabniki. Gledali bodo njegovo obličje in njegovo ime bo na njihovih čelih. Noči ne bo več in ne bodo potrebovali ne luči svetilke ne sončne luči, zakaj razsvetljeval jih bo Gospod Bog in kraljevali bodo na veke vekov91

 

Ali ne razumete? Moj Duh je kot reka. Kamor koli bo pritekla ta reka, bo vse, ki se gibljejo v njej92: bolne, hrome in slepe93 ozdravila in postali bodo priče Najvišjega. Kot sadno drevje boste, ki mu listje nikoli ne ovene in sad nikoli ne mine94. Vsak meseč boste rodili sad, ker bo ta voda (moj Sveti Duh) prihajala iz mojega svetišča95, v katerem bo prebival vaš duh.

 

Iztrgal vas bom iz rok hudiča  in obnovil spomin vaše duše. Zdrobil bom kamnita srca in jih naučil moliti k meni, vašemu Bogu. Ne govorite: »Moje rane so neozdravljive« in ne zavrnite vnaprej ozdravitve. Ne govorite: »Moj Odrešenik me ne posluša.«

 

Danes vam vaš Odrešenik pravi: Generacija, moje krvave solze, ki sem jih leto za letom pretakal nad vami, pričujejo o moji žalosti. Nikomur ne odrekam svojega usmiljenja, zato pridite k meni. Vrzite se v moj objem in ozdraveli boste. Ne bojte se me, jaz sem neizčrpen izvir ljubezni in odpuščanja.

 

Tebi, ki praviš: »Moj Odrešenik me ne posluša,« povem: Ves čas sem ob tebi. Kot žejni popotnik hrepenim po tvojih besedah ljubezni in molitvah. Kliči me s srcem in jaz ti bom odgovoril.

 

Ne govori: »On skriva svoje obličje pred menoj« in ne obračaj se stran. Jaz opazujem vsak tvoj korak in te nikoli ne izgubim izpred oči. S teboj sem ves čas, toda v svojem mraku me ne moreš videti in v svoji opustošenosti me ne moreš slišati.

 

Generacija, svoje oči obrnite proti nebesom, iščite nebeške stvari in zagledali boste mojo slavo. Na vas je, da se odločite. Moje Srce je odprto za vsakogar, da vstopi vanj in živi v njem.

 

Bodite ukoreninjeni v meni in živeli boste. Vse vas blagoslavljam in puščam dih svoje ljubezni na vašem čelu.

V R

89 To je naše duše.

90 Raz 22,1.

91 Raz 22,3-5.

92 Ezk 47,9.

93 Duhovno slepi.

94 Ezk 47, 1295 Ezk 47,12.

 

Vilakkannur (Thaliparambu, Kannur, Kerala, India): https://www.holyfacevilakkannur.com/

 

BLAGOSLOVLJEN VELIKI TEDEN

 
Scroll to top